Ana Sayfa Yaşam 3 Temmuz 2024 60 Görüntüleme

Emirates, Wimbledon Tenis Turnuvası’nda ilk kez sahneye çıkıyor

1-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası’na yine Londra’daki All England Lawn Tenis Kulübü ev sahipliği yapıyor. Wimbledon’ın resmi havayolu partneri Emirates ise turnuva boyunca düzenleyeceği dünya standartlarındaki aktiviteleri sunmaya hazırlanıyor.

Havayolu, büyük lansmanını kutlamak üzere A380 uçağının dış kısmında yer alacak, iki tenisçi arasına yerleştirilen ikonik Wimbledon logosunu içeren özel bir tasarım hazırladı. Yeni tasarım, yılın üçüncü Grand Slam’inin başlangıcını müjdeleyen 1 Temmuz’da Londra Heathrow’a giden yolcuların heyecanını daha da artırdı.

Özel logo, turnuva boyunca Londra Heathrow, Manchester, Washington D.C., Paris, New York (JFK), Kazablanka, Zürih, Brisbane, Barselona ve Perth seferlerindeki A380 uçağında yer alacak.

Emirates Başkanı Sir Tim Clark konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Global spor takvimindeki en prestijli etkinliklerden biri olan Wimbledon’ın Resmi Havayolu Partneri olarak ilk yılımızı kutlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Globalde birçok tenis hayranı olan yolcularımızla kalıcı bağımızı güçlendirmek için eşsiz bir fırsata sahibiz. İkonik Wimbledon deneyimlerinden bir kısmını uçaktaki yolcularımıza sunmayı ve aynı zamanda ünlü Emirates marka deneyimimizi The All England Tennis Club’daki turnuvalara taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Sahada “iyisiyle uçmanın” deneyimlerini sunacak

Emirates, turnuva boyunca ödüllü misafirperverliği ile hizmetlerini sunacak ve her yaştan hayranlarını eğlendirmek için çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek. Havayolu ayrıca All England Club’s Grounds’ta “Emirates Experience” standıyla turnuva boyunca sponsorluk haklarını da kullanacak. Tenis hayranları ise Emirates Holidays ile Dubai’de unutulmaz bir tatil kazanma şansı da dahil olmak üzere etkileşimli deneyimler ve özel hediyeler için sabırsızlanıyorlar.

Genç tenis meraklıları da Emirates logosunun bulunduğu tenis kortları ve engelli parkurlarının yer aldığı Roblox Metaverse platformundaki Wimbleworld’e katılabilecek.

40.000 feet yükseklikte Turnuvanın Tadı

Emirates, Temmuz ayında İngiltere’ye gidiş-dönüşteki tüm uçuşlarına şampiyonanın tadını getirecek. Ekonomi ve Premium Ekonomi Sınıfı yolcuları krem peynirli mus, çilek kompostosu, fındıklı streusel ve çilekli cheesecake’in tadını çıkaracaklar.

First ve Business Class yolcularına da çilek ve krema ikramının yanı sıra lezzetli hamur işleri ve tatlı kaplamalı turnuva logosunun yer aldığı limonlu çilekli cupcake’ler sunulacak. Yolcular ayrıca ikonik A380 Onboard Lounge’da servis edilen özel Pimms kokteylleriyle Wimbledon’ın havasına girecekler.

Yolcular, farklı kabinlerde markalı bardak altlıkları ve koltuk başlıkları da görebilecekler. Dubai’den İngiltere’ye seyahat eden First Class yolcularına, turnuvanın Resmi Havlu Tedarikçisi Christy tarafından üretilen Emirates markalı Wimbledon 2024 havluları da hediye edilecek.

İkonik etkinlikten bir hatıraya sahip olmak isteyen tenis hayranları ayrıca Emirates Resmi Mağazası’nda bulunan Christy Havluları, “Wimbledon” logolu A380 uçak modelleri, performans kıyafetleri, şapkalar ve diğer ürünler arasından seçim yapabilecekler.

Asla maç sayısını kaçırmayın

Turnuvayı yakından takip eden tenis hayranları, Wimbledon maçlarını Dubai ve Birleşik Krallık’taki özel Emirates dinlenme salonlarında ve Emirates filosunun tamamında bulunan uçak içi eğlence sistemi ice üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

“Gods of Tennis”, “Novak Unmasked”, “Silver Servers” ve “McEnroe” gibi tenis filmlerinin yanı sıra geçen yılki etkinlikte yaşanan tüm aksiyonları içeren Wimbledon’ın resmi filmi de havayolunun özel uçak içi spor kanalları Sport24 ve Sport24 Extra’da gösterilecek.

Emirates, Birleşik Krallık’ta önemli anlaşmalara imza attı

Emirates, 2013’ten bugüne ATP Turnuvası’nın resmi havayolu ve 2016’dan bu yana ise premier partneri olmaya devam ediyor. Havayolunun tenis portföyü, dört Grand Slam’in yanı sıra yıl boyunca düzenlenen diğer 60 turnuva da dahil olmak üzere dünyadaki en yüksek profilli etkinlikleri içeriyor. Emirates, Wimbledon da dahil olmak üzere tüm Grand Slam’lerde saha içi markalaşmanın yanı sıra tüm ATP turnuvalarında file sponsorluklarına sahip olmasıyla öne çıkıyor. 

Havayolu, aynı zamanda Birleşik Krallık’ta Emirates Old Trafford ve Emirates Great Britan SailGP Team’in yanı sıra Arsenal FC, Emirates FA Cup ve Lancashire Cricket Club’ın da partneri olmakla gurur duyuyor.

Emirates şu anda Birleşik Krallık’a, Emirates A380 ve Boeing 777 uçaklarından oluşan filosu ile Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Manchester, Birmingham, Newcastle ve Glasgow dahil olmak üzere yedi noktada 133 haftalık uçuşla hizmet veriyor. Havayolu ayrıca yakın zamanda 4 Kasım 2024’ten itibaren günlük A350 uçuşlarıyla heyecanla beklenen Edinburgh’a dönüşünü duyurdu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com