Ana Sayfa Kültür & Sanat 2 Temmuz 2024 59 Görüntüleme

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Kültür Sanat Atölyeleri’nin açılışı Pazartesi günü saat 14.00’da Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK
Saray Belediyesi Yaz Kültür Sanat Atölyeleri Pazartesi günü saat 14.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Açılış törenine Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, CHP Saray İlçe Başkanı Erol Gürler, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Özlem Dönmez, Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, öğrenciler ve veliler katıldı.

BAŞKAN TAŞYASAN: “ÇOCUKLARIMIZA, GELECEĞİMİZE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM”
Yaz Kültür Sanat Atölyeleri’nin açılış töreninde konuşan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan şunları ifade etti:
“Yaz Atölyelerimiz çocuklarımıza, geleceğimize yapılan en büyük yatırımdır. Çocuklarımız burada aldıkları eğitimlerle spordan sanata her alanda kendilerini geliştirecek. İleriki yaşamlarında diğer çocuklardan 10 adım önde olacaktır.

BAŞKAN TAŞYASAN: “HEDEFİMİZ DAHA FAZLA ÇOCUĞUMUZA ULAŞMAK”
Yaz Kültür Sanat Atölyelerimizde bu yıl akrilik boya, anne-çocuk, botanik, drama, el sanatları, gitar, görsel sanatlar, İngilizce (listening- reading) karakalem, piyano, punch, robotik kodlama, seramik ve yenilikçi tarih olmak üzere 14 branşta yaklaşık 1000 çocuğumuz eğitim görecek. Hedefimiz bu sayıyı her yıl arttırarak daha fazla çocuğumuza ulaşmak.

“ÇOCUKLARIMIZ TAKIM RUHU, ÖZGÜVEN KAZANACAK”
Yaz Spor Okulları’mızda ise futbol, basketbol, voleybol, badminton ve tenis olmak üzere 5 branşta toplam 270 çocuğumuz eğitim alacak. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımız takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanacak, yeni dostluklar kuracak. Ben inanıyorum ki Yaz Spor Okulları’mızdan yeni ardalar, Bartuğlar çıkacak. Saray’ımızın adını duyuracak, bizleri gururlandıracak.

Bu duygu ve düşüncelerle yaz atölyelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyor, çocuklarımıza ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden değerli velilerimize de teşekkür ediyorum. Hepinize bol eğlenceli, keyifli bir tatil diliyorum.”

BAŞKAN TAŞYASAN ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Açılış töreninde çocuklarla yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.  Açılış sonunda tüm çocuklara Saray Belediyesi tarafından balon, kek, limonata dondurma ikram edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com