Ana Sayfa Kültür & Sanat 27 Haziran 2024 51 Görüntüleme

Mobilet’le Bonus Parkorman Etkinliklerine Yeriniz Hazır

Bilet alma deneyimini, öncesini ve ötesini kapsayacak şekilde yeniden tanımlayan sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, bu temmuz ayında Bonus Parkorman’a “Yerin hazır!” diyor. Massive Attack ve Judas Priest gibi dünya devlerinin konserlerine ev sahipliği yapacak olan Bonus Parkorman’da Babylon Soundgarden ile 2 gün boyunca müzik ve eğlencenin keyfine varılacak. Temmuz ayında müzikle dolu etkinlikler için Mobilet’te yeriniz hazır.

Feel Real Presents Babylon Soundgarden – 20 & 21 Temmuz

Şehrin içinde müzikle çevrili bir ormanda eğlencesi gerçek festival Feel Real Presents Babylon Soundgarden, 20 ve 21 Temmuz’da iki gün boyunca müzikseverleri Bonus Parkorman’a davet ediyor. Doğanın içinde, müzikle ve aktivitelerle çevrili festivalde, Floating Points, Mount Kimbie, Ezra Collective, Greentea Peng, Jakuzi, emir taha, Flü ve Garan Garan gibi isimler sahne alacak. İki gün boyunca birbirinden yaratıcı sohbetlerle, aktivitelerle ve yeni deneyimlerle müziğe, eğlenceye ve yaratıcılığa açılmaya davet eden Feel Real Presents Babylon Soundgarden’ın günlük ve kombine biletlerine Mobilet üzerinden ulaşılabiliyor.

Massive Attack –  23 Temmuz

Kendi jenerasyonunun ve müzik tarihinin; en yenilikçi ve etkili gruplarından Massive Attack, BKM ve Pozitif organizasyonuyla 23 Temmuz’da Bonus Parkorman’da müzikseverlerle buluşacak. Looplarıyla dinleyeni hipnotize eden, zamanın ötesindeki İngiliz müzik grubu Massive Attack, 2024 yazının en iddialı konserinden birine imza atmaya hazırlanıyor. Massive Attack’ın başka bir evrenden gelen müzikleriyle, uzun süre unutulmayacak bu konser için saha içi ve sahne önü kategorilerinde 3. dönem avantajlı bilet satışları Mobilet’te devam ediyor.

Judas Priest – 24 Temmuz

Heavy metalin babaları olarak adlandırılabilecek metal grubu Judas Priest, “Invincible Shield Tour Europe” turnesi kapsamında 24 Temmuz’da BKM organizasyonu ile Bonus Parkorman’a geliyor. Mart-Temmuz arasında, Almanya, Norveç, Danimarka, Fransa, Belçika, İspanya, Hollanda, İsveç, Amerika, İtalya, İsviçre, Avusturalya, Polonya, Çekya ve İngiltere’de sayısız konser verecek Judas Priest’in 24 Temmuz’daki durağı ise İstanbul olacak. Metal müzik fanlarının heyecanla beklediği ve uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul’da izleyeceği Judas Priest için geri sayım başladı. Heavy metal tutkunlarının hafızalarından silinmeyecek bu konserin diamond circle, golden circle ve saha içi olmak üzere 3 farklı kategorideki biletlerine Mobilet’ten ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com