Ana Sayfa Kültür & Sanat 25 Haziran 2024 61 Görüntüleme

Menderes’te Spor ve Dans Zamanı

Menderes Belediyesi’nde spor okulları ve halk dansları kursları başlıyor. Kayıtlar bugün itibari ile alınıyor.

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek yaz spor okulları ile halk dansları kursları faaliyete geçiriyor. Kurslarda çocukları futboldan voleybola, cimnastikten boksa, atletizmden halk danslarına birçok alanda eğlenceli bir yaz bekliyor.

Kayıtlar Başladı

Bugün itibariyle kayıtlar Menderes Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (MEGEM) ve Gümüldür Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Halk dansları kayıtları ise sadece MEGEM’de gerçekleştirilecek.  Kurs başlangıç tarihleri ise 8 Temmuz olarak duyuruldu.

Yaş Grupları Belirlendi

Kurslara katılabilecek olan yaş grupları da belli oldu. Futbol için 2012-2017, basketbol ve voleybol için 2010-2016, cimnastik için 2015-2019, atletizm için 2010-2018, halk dansları için ise 2011-2017 arasında doğan çocuklar başvurabilecek. Boks kursları sadece kızlar için açılacak olup 2010-2018 arası çocuklar katılabilecek.

Çocuklarımıza Değer Veriyoruz

Spor ve sanatla büyüyen bir nesil için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sunacak olan spor ve dans kurslarımıza başlıyoruz. 6 spor dalı ve halk dansları kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz.  Spora ve sanata yönelik çalışmalarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com