Ana Sayfa Yaşam 24 Haziran 2024 78 Görüntüleme

XPG, İçerik Üreticilerini LANCER RGB DDR5 Bellek Modülünü Deneyimlemeye Davet Ediyor

Oyuncular, espor profesyonelleri ve teknoloji meraklılarına yönelik hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, içerik üreticilerini desteklemek ve LANCER RGB DDR5 DRAM’i test etmelerine fırsat sunmak amacıyla “Oyuncuların Seçimi Xtremer Programını” başlatıyor. XPG, 10 içerik üreticisine LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü hediye edeceği bu program için başvurularını 25 Haziran 2024 Salı günü itibariyle kabul etmeye başlayacak.

Oyuncuların Seçimi Xtremer Programı

XPG’nin içerik üreticilere XPG LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü ile sponsor olacağı Oyuncuların Seçimi Programı, 25 Haziran 2024 Salı günü itibariyle tüm içerik üreticilerinin başvurularına açık olacak. XPG, bu programla içerik üreticilerini en yeni nesil yüksek performanslı DDR5 bellek modülünü test ederek deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor.

Başvurular XPG’nin Xtremer Programı sayfası üzerinden 31 Ağustos Cumartesi 23.59’a kadar devam edecek olup, katılımcılar XPG’nin seçeceği 10 kişi ile sınırlı olacak. Seçilen katılımcılar, XPG tarafından mail adresleri üzerinden bilgilendirilecek.

XPG LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü 

XPG’nin yüksek performans ve kararlılığı ile kendini kanıtlamış DDR5 bellek modülü LANCER RGB, 5200 ila 8000 MT/s hız performansları, 16/24/32 GB ve siyah/beyaz seçenekleriyle DDR4’ten DDR5’e geçecek kullanıcıların ilk tercihi olmayı hedefliyor. XPG PRIME yazılımı sayesinde, LANCER’ın benzersiz DRAM aydınlatma efektlerini ayarlayabilir, tüm PRIME destekli XPG RGB ürünlerini senkronize ederek kendi PRIME ekosisteminizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca Intel XMP 3.0 desteği ile, BIOS ayarlarıyla uğraşmadan kolayca hız aşırtma (overclocking) yapabilirsiniz.

XPG LANCER DDR5 DRAM, güç kaynağı kararlılığını artıran yerleşik bir PMIC içerir. Düşük çalışma voltajı, LANCER’ı DDR4’e göre çok daha verimli hale getirir. AMD EXPO desteği ve en son platformlarla uyumluluğu sayesinde en yüksek güvenilirlik ve stabiliteyi sunmaktadır. 

LANCER RGB DDR5 Bellek Modülü hakkında daha fazla bilgi edinmek için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

LANCER Ailesinden Computex 2024’ün Gözdesi LANCER NEON RGB DDR5 ile Tanışın

Geçtiğimiz günlerde Computex 2024’te tanıtılan XPG LANCER NEON RGB 8000mT/s DDR5 Bellek Modülü, yenilikçi PCB teknolojisi ve özel lehim maskesiyle dikkat çekiyor. Bu teknoloji, mükemmel yalıtım sağlamakla kalmayıp ısıyı aktif bir şekilde dağıtarak üstün soğutma performansı sunuyor. Standart DDR5 oyun belleği soğutucularına kıyasla, bu özel kaplama termal radyasyonu ve ısı dağıtımı verimliliğini önemli ölçüde artırıyor.

Yapılan testler, PCB ısı dağıtıcı kaplama teknolojisine sahip DDR5 belleğin, standart belleklere göre sıcaklığını 8,5°C daha düşük tuttuğunu ve ısı dağıtım verimliliğini %10,8 oranında artırdığını göstermiştir. Bu sayede kullanıcılar, performanstan ödün vermeden hız aşırtmanın keyfini çıkarabilirler. Gelişmiş soğutma kapasitesi, kullanıcılara yüksek performanslı oyun ve yoğun işlem uygulamaları için daha kararlı ve güvenilir bir deneyim sunmaktadır.

▲Kızılötesi kameralar, hız aşırtılmış LANCER NEON 8000MT/s üzerinde ısı dağıtıcının yarattığı sıcaklık farkını göstermektedir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com