Ana Sayfa Yaşam 21 Haziran 2024 99 Görüntüleme

Bybit’in Kurumsal Yatırımcıları, ETF Lansmanı Öncesinde ETH Pozisyonunu Üçe Katladı

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, ABD’de spot ETH ETF’nin piyasaya sürülmesinden önce kurumsal yatırımcıların ETH varlıklarını artırdığını gösteren yeni bir çalışma yayınladı. Analistler, bu ETF’nin ABD ve küresel piyasalardan 8 ila 12 milyar dolar arasında para toplayarak Ethereum’u yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaracağını öngörüyor.

Son verilere göre, Bybit’in kurumsal yatırımcılarının ETH’ye olan ilgisi, 24 Mayıs 2024’teki ETF duyurusundan bu yana neredeyse üç katına çıkarak %6,54’ten %14,29’luk bir ağırlığa ulaştı. Bu artış, Ethereum’un gelecekteki performansına duyulan güvenin ve ETF lansmanının beklenen olumlu etkisinin altını çiziyor.

Bybit’teki bireysel yatırımcılar da kurumsal yatırımcılar kadar olmasa da ETH yatırımlarını artırdı. ETH’ye ayrılan pay %7,40’tan %9,52’ye yükselerek ETF duyurusuna verilen temkinli ama olumlu tepkiyi yansıtıyor.

Bybit finansal ürünler başkanı Hao Yang, “Ethereum, her ikisi de platformda tokenize fonlara sahip olan BlackRock ve Franklin Templeton gibi geleneksel sermaye tarafından tercih edilen kripto ürünüdür” dedi. “Bu durum göz önüne alındığında, zincir kurumsal bir seçim olmaya hazır görünüyor. ETH, doğal getirisi sayesinde birleştirilebilirliğe olanak tanıyor ve ETH’nin istikrarlı getirisine dayalı olarak ilginç türevler oluşturan protokoller görüyoruz ve ABD Hazine piyasasının üzerine inşa edilenleri taklit eden kripto ilkeleri oluşturmak için bundan yararlanıyoruz. Son olarak, ETH’nin bir kısmı yakıldığı için varlık deflasyonist hale gelebilir, yani ağ etkileri ne kadar çok devreye girerse varlık o kadar kıtlaşır.”

 

Bybit Hakkında

Bybit, 2018 yılında kurulan 25 milyon kullanıcısı ile hacim olarak ilk üçte yer alan bir kripto para borsasıdır. Kripto yatırımcılarının ve tüccarlarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunmaktadır. Bybit, Formula 1’in yapıcılar ve sürücüler şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının gururlu bir ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com