Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Haziran 2024 94 Görüntüleme

Prime Video, Those About To Die Dizisi İçin İlk Resmi Fragman ve Posteri Paylaştı

10 bölümün tamamı Prime üyelerine ABD lansmanından sadece bir gün sonra sunulacak. Akademi Ödülü® adayı yazar Robert Rodat (The Patriot) tarafından üretilen ve Daniel P. Mannix’in aynı adlı kurgusal olmayan kitabından ilham alan dizi, izleyicileri antik Roma’daki savaş arabası yarışları ve gladyatör dövüşlerinin muhteşem, karmaşık ve yozlaşmış dünyasına sürükleyecek. Dizi, Prime üyeliğinin bir parçası olarak ekranlara geliyor. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleriyle buluşturuyor.

Those About To Die Hakkında

Panem et Circenses – Ekmek ve Sirk Siyaseti. MS 79, Roma: Roma İmparatorluğu’nun merkezi dünyanın en zengin şehridir ve büyüyen imparatorluktan işleri devralmak için yoğun bir köle işçi akını vardır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkını esas olarak iki şey hizada tutuluyor: bedava yemek ve araba yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan muhteşem eğlenceler. Those About To Die dizisi, kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına derinlemesine dalıyor. Circus Maximus’taki yarışlar soyluların sahibi olduğu dört topluluk olan Mavi, Kırmızı, Beyaz ve Yeşil gruplar tarafından kontrol ediliyor ve bu grupların hisseleri Roma’daki en değerli şeyler. Halkın eğlenceler karşısındaki ilgisi giderek azalınca ve şiddete duydukları istek arttıkça, gladyatör dövüşleri için özel olarak tasarlanmış bir stadyuma ihtiyaç duyuluyor: Kolezyum. Gladyatör ve hayvan dövüşleri, stadyumun kendisi gibi büyük ve ihtişamlı. Ve bu büyüklük bahis sektörünün gelişen yeraltı dünyasını da aynı şekilde etkiliyor. Tribünlerin altında binlerce insan çalışıyor ve yaşıyor; bunların arasında binlercesi bu oyunlar için ölecek olanlar.

Birinci sınıf bir kadroya sahip dizide İmparator Vespasian rolünde Oscar® ödüllü Sir Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği), Tenax rolünde Iwan Rheon (Game of Thrones), Titus Flavianus rolünde Tom Hughes (The English) yer alıyor. Cala rolünde Sara Martins (Tell No One), Viggo rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones), Domitian rolünde Jojo Macari (Sex Education), Antonia rolünde Gabriella Pession (Crossing Lines), Scorpus rolünde Dimitri Leonidas (Gülsuyu, Renegades), Xenon rolünde Emilio Sakraya (60 Minuten), Kwame rolünde Moe Hashim (Ted Lasso), ve Marsus rolünde Rupert Penry Jones (Whitechapel) yer alıyor. 

AGC stüdyolarından Those About To Die, yakın zamanda Herbert G. Kloiber ve Constantin Film ile Amerikalı yayın sağlayıcı Peacock’un birlikte oluşturduğu Ortak Girişim High End Productions ile ortaklaşa hazırlandı ve yapımcılığını Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions ve Street Entertainment üstlendi. Dizi, Akademi Ödülü® adayı yazar Robert Rodat (The Patriot) tarafından yazılmıştır ve yönetmenliğini Roland Emmerich ile Marco Kreuzpaintner (Beat, The Lazarus Project) üstlenmiştir. Roland Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Robert Rodat, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland ve Namit Malhotra serinin idari yapımcılarıdır. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com