Ana Sayfa Yaşam 27 Mayıs 2024 49 Görüntüleme

Geleceğin Liderlerine Kariyer Fırsatı: Management Trainee

41 yıllık tekstil ve suni deri mazisine sahip; geçmişten bugüne ihracatını 80’den fazla ülkeye ulaştırarak sektördeki konumunu sağlamlaştıran Hefa Group; geleceğin liderleri arasında yer alacak genç mühendis adaylarını keşfetmek ve onların kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla “Management Trainee” programını hayata geçirdi.

Üniversitelerin endüstri, makine ve tekstil mühendisliği bölümlerinde 3. veya 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilerine yönelik olan program; maddi destek, yol ve konaklama desteği, iş deneyimi, kariyer fırsatı ve iş teklifleri gibi fırsatlar sunacak.

 

Hefa Group’tan gençlere iş hayatına bir adım önde başlamaları için destek!

2 genç girişimci olarak iş hayatına atılan ve bu uzun yolculuğunu Hefa Group çatısı altında başarı ile taçlandıran Fatin Şahinler ve Murat Şahinler, üniversiteli gençlerin sektöre kazandırılmasının gerekliliğine dikkat çekti. 

Eğitim programı hakkında konuşan Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler: ‘Hefa Group olarak, geleceğin liderlerini keşfetmek ve onlara kariyerlerinde güçlü bir başlangıç yapmak için başlattığımız Management Trainee Programı’nın heyecanını yaşıyoruz. Bu program, sadece genç mühendis adaylarına iş dünyasına entegrasyon ve liderlik yetkinlikleri kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda Hefa Group’un stratejik hedeflerine katkıda bulunacak yetenekli bireyleri de aramıza katma fırsatı sunacak.’

Genç yeteneklerin iş dünyasına hazırlanması artık daha kolay!

Şahinler: ‘Üniversitelerin endüstri, makine ve tekstil mühendisliği bölümlerinde 3. veya 4. sınıfta öğrenim gören öğrenciler için tasarladığımız bu program, onların potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarına imkân tanıyacak. Katılımcılar, çeşitli eğitim ve gelişim aşamaları ile hem teorik hem de pratik bilgilerini pekiştirerek, şirketimizin farklı departmanlarında rotasyonlarla staj yaparak gerçek iş projeleri üzerinde çalışma fırsatı bulacaklar.

Programımız, genç yeteneklere iş dünyasına entegrasyon, liderlik becerileri geliştirme ve şirketimizin stratejik hedeflerine katkı sağlama fırsatı sunuyor. Bu süreçte, adayların eğitim ve gelişimine özen göstererek, mentorluk ve proje tabanlı öğrenme imkânları sunarak kariyerlerini şekillendirmelerine yardımcı olacağız.

Hefa Group olarak, genç yeteneklerin kariyerlerinde güçlü bir başlangıç yapmalarına ve ülkemizin geleceğine katkı sunmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, geleceğin liderlerini yetiştirecek bu programın hem katılımcılara hem de şirketimize büyük bir değer katacağına inanıyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com