Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Mart 2024 95 Görüntüleme

CBeebies Nisan Ayını Kutlamalarla Geçiriyor

Minikleri eğlendirirken bilgilendiren CBeebies, Nisan ayında Ramazan Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ve Çin Yeni Yılını kutluyor. Hız kesmeyen dopdolu bölümleriyle Andy’s Global Adventures, Topsy and Tim ve My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures gibi yapımlar ekranlara geliyor. 

Nisan ayı kutlamaları başlasın!

CBeebies hem Ramazan Bayramını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı miniklerle beraber kutluyor. Bluey, Hey Duggee ve Supertato gibi sevilen yapımların ekrana geldiği Nisan ayı eğlence ve macera dolu geçiyor. “Eid al-Fitr & Children’s Day” 9 Nisan Salı günü ve 10 Nisan Çarşamba günü tüm gün Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

Yaşlı Jack’in anılarına ortak olun

Emekli bir balıkçı olan Yaşlı Jack, sadık yol arkadaşı köpeği Salty’i de alarak eski teknesi Gökkuşağı ile yola çıkıyor. Tekneye adım attıklarında güvertenin altında uzun yıllardır süren seyahatlerinden topladığı eşyalar anıları canlandırıyor. Çocukken en sevdiği kava havuzunu ziyaret ettiği zamanlarla ilgili harika hikayeler anlatmaya başlayan Yaşlı Jack, arkadaşlarıyla 1930’lu yıllarda yaşadığı maceraları paylaşıyor. “Old Jack’s Boat: Rockpool Tales” 1 Nisan Pazartesi günü saat 21.05’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

Go Jetters Çin Yenı Yılını özel bölümleriyle karşılıyor

Okul öncesi yaştaki çocuklara coğrafya ve farklı dünyalar hakkında eğlence ve bilgi dolu bir içerik sunan renkli animasyon dizisi Go Jetters, dünyayı gezen dört cesur uluslararası kahramının maceralarını anlatıyor. Gökyüzünde yaşayan ve yeni yerler keşfetmeyi seven bu ekip, Çin Yeni Yılını özel bölümleriyle karşılıyor. Kyan bir ejderha dansına katılmaya davet edilirken grimbotlar Çin Seddi’nde yarışıyor. “Go Jetters” 6 Nisan Cumartesi günü saat 10.55’te izleyicilerle buluşuyor. 

Birbirinden eğlenceli yapımlar CBeebies’de!

CBeebies’in sevilen yapımları Nisan ayında da miniklerle buluşmaya devam ediyor. Andy ve arkadaşlarının bitmek bilmeyen maceralarıyla dolu bölümleriyle “Andy’s Global Adventures” 8 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’de, aile hayatının tüm olağan sevinçlerini ve zorluklarını yaşayan beş yaşındaki ikiz kardeşler Topsy ve Tim’in hikayesini paylaşan canlı aksiyon drama dizisi “Topsy and Tim” 1 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da, böcekleri ve minik yaratıkları konu alan “My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures” ise 5 Nisan Cuma günü saat 12.15’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com