Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Sinema 11 Şubat 2024 234 Görüntüleme

SİNEMA GÜZELİ 2024 BAŞLIYOR

SİNEMA GÜZELİ 2024 BAŞLIYOR

Temmuz İlk olarak 2018 yılında sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler, yeni yetenekler katmak amacıyla Hakan Solaker tarafından hayata geçirilen Sinema Güzeli, bu yıl da aynı amaçla yeniden gerçekleştirilmeye hazırlanıyor.
15 Mayıs tarihinde, Windsor İstanbul Hotel balo salonunda gerçekleştirilecek yarışmanın sunuculuğunu ise başarılı televizyon yapımcısı ve sunucusu Gökay Kalaycıoğlu gerçekleştirilecek. Solaker Project imzasıyla gerçekleşecek yarışmada, 16 kadın ve 16 erkek yarışmacı, yeteneklerini göstermek için uğraşacak. Yarışmanın 22 kişilik özel jürisinde ise sanatçılar, yapımcılar, yönetmenler, usta oyuncular ve iş insanları yer alacak.
Dev etkinliğin ilk toplantısı ise birbirinden ünlü simaların katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Küçükyalı’nın gözde mekanı Kırmızı Barbekü’de gerçekleştirildi.
Düzenlenen etkinlikte bir de konuşma yapan Sinema Güzeli Kurucu Başkanı Hakan Solaker, “Bu yola sektöre hizmet etmek amacıyla Film-San’ın muhteşem desteğiyle yola çıktık. Bugün burada biz Sinema Güzeli Ailesi’ni yalnız bırakmayan siz sevgili dostlarıma minnettarım” diye konuştu. Solaker ayrıca, hayata geçirmek üzere hazırlıklarını tamamladığı ve 2024 yılı içerisinde gerçekleştireceği film projelerinin de müjdesini verdi.
Toplantıya, Film-San Başkanı Engin Çağlar, Film-San Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, usta sanatçılar Pınar Eliçe, Meral Konrat, Çiğdem Tunç , Nesli Özsoy, Dora – Ahmet Altınbaşak çifti, Melis Melina’nın yanı sıra Erol Koçan, Esin Yum, Enes Furkan Bilgiçli gibi isimler de katıldı.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com