Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Moda, Yaşam 23 Aralık 2023 1141 Görüntüleme

ÜNAL TAYLI ÖNCE AVRUPA SONRA DÜNYAYA AÇILIYOR…

ÜNAL TAYLI ÖNCE AVRUPA SONRA DÜNYAYA AÇILIYOR…

 

Erkek modasının dikkat çeken markası Ünal Taylı hedefini büyülttü. Genç modacı kendi adına kurduğu “ÜNAL TAYLI” erkek modası ile yıllardır Türk erkeğinin doğru giyinmesine yön veriyor. Cemiyet hayatı ve ünlü simaların yanı sıra sanat dünyasının ünlülerinin de tercih ettiği ÜNAL TAYLI markası başarılı büyümeye devam ediyor.

Hedefini büyülten ve 2024 yılında önce Avrupa sonra dünyaya açılmak için çalışmalara başlayan ÜNAL TAYLI Türkiye’de de bayilikler vermeye başladığını açıkladı. Katarlı ismini açıklamadığı önemli bir iş insanı ile yatırım ortaklığı yapan genç modacı işe 25 milyon dolar ile start vererek tüm Avrupa sonra da dünyada ÜNAL TAYLI markasının bayilikleriyle büyüyecekler.

Türkiye’de erkeğin doğru giyinmesine yıllardır yön veren modacı olarak bilinen ve kendi markasına modellikte yapan Ünal Taylı İtalyan modacıların kısa sürede yakın takibine alındı. Yerli müşterileri dışında Avrupa’dan da çok önemli müşterilerini giydiren Ünal Taylı “Her erkek yakışıklıdır. Tek sıkıntı doğru giyinemeyen erkek vardır” politikası ile yola çıktığını belirtiyor. Genç ve başarılı modacı 2024 yılında büyüme yılı olacağını ve hedeflerini teker teker tutturacağını söylüyor.

Etiketler:

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com