Ana Sayfa Yaşam 13 Aralık 2023 68 Görüntüleme

Huawei ICT Day 'Accelerate Intelligence' temasıyla İstanbul'da gerçekleştirildi

Huawei ICT Day ‘Accelerate Intelligence’ temasıyla İstanbul’da gerçekleştirildi

 

Huawei ICT Day, 12 Aralık’ta İstanbul’da, IDC Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirildi. Altyapı teknolojileri, yeni nesil ağ çözümleri, veri depolama ve bulut çözümleri, etkinliğin temel konuları arasındaydı. Huawei’in farklı endüstriler için sunduğu yeni ürün ve çözümler de ICT Day etkinliği kapsamında katılımcılara tanıtıldı.

 

Huawei ICT Day, ‘Accelerate Intelligence’ temasıyla İstanbul’da, Huawei ekosistem iş ortakları ve müşterilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını, Huawei Türkiye Kurumsal İş Grubu Genel Müdürü James Pan yaptı.

 

Huawei Enterprise Türkiye Genel Müdürü James Pan açılış konuşmasında şunları söyledi: “Geçtiğimiz sene, Türkiye’deki 20. hizmet yılımızı kutladık. Ülke ekonomisini ve teknolojisini dijital büyüme özelinde desteklemekten gurur duyuyoruz. Endüstriyel zekayı hızlandırmak için yapay zekaya ve diğer tüm teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

 

IDC Türkiye Sistem ve Altyapı Çözümleri Araştırma Müdürü Aslı Koçkal ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Hızla dönüşen dijital dünyada, değişen iş ihtiyaçlarımızı ve yenilenen teknoloji yatırımlarımızı, dijital altyapı ile desteklemek durumundayız. Aynı zamanda dijital tehdit ve saldırıların hızla arttığı bu süreçte, altyapı yatırımlarını güvenlik odaklı ve sıfır-güven yaklaşımı ile yapmak da diğer kritik noktalardan biri olarak öne çıkıyor.”

 

Huawei, ağ altyapısı, veri depolama ve bulut teknolojileriyle ilgili birçok önemli konunun ele alındığı ICT Day kapsamında; Air Engine 8771-X1T yeni nesil Wi-Fi 7 çözümleri, pazara yeni sunulacak Oceandisk ve Oceanstor depolama çözümleri, Cloudengine S5755-H ve yeni Fiber to the Office (FTTO) çözümlerinin tanıtımını da gerçekleştirdi. Yeni ürün gruplarının sunumu, Huawei Enterprise Türkiye CIO’su Fatih Akgül tarafından yapıldı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com