Ana Sayfa Güzellik, Kültür & Sanat, Magazin, Moda, Sinema, Yaşam 27 Ekim 2023 1662 Görüntüleme

Barok Diamond Fırsat Günlerine Yoğun İlgi…

24.ALTIN VE MÜCEVHER FIRSAT GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ.

Geleneksel hale gelen “Altın ve Mücevher Fırsat Günleri Etkinliği”, bu yıl Bakırköy Titanic Hotel’de 13-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Barok Diamond’ın her yıl üç kez organize ettiği ve bu sefer 24.’sünü gerçekleştirdiği bu muazzam etkinlik, çok sayıda ünlü ismi ve binlerce misafiri ağırlarken aşırı ilgi ve yoğunlukla karşılaştı. Bu nedenle, etkinliği kaçıranları düşünerek Barok Diamond firma yetkilisi Corç Akdoğan, etkinliği 2 gün daha uzatma kararı aldı.

Barok Diamond, pırlanta, elmas, altın, küpe, kolye, gerdanlık, tektaş yüzükler, beştaş yüzükler gibi her türlü üründe %50’ye varan indirimler ve müşterilere ufak hediyeler sunarak, her keseye ve her zevke uygun ürün çeşitliliğiyle geniş bir alıcı kitlesine hitap etmenin haklı gururunu yaşadı. Etkinlik süresince meydana gelebilecek herhangi bir aksaklık için misafirlerinden özür dileyen firma, bir sonraki organizasyonlarında tekrar bir araya gelmeyi şimdiden dört gözle beklediklerini ifade etti.”

Yoğun ilgi nedeniyle oldukça memnun olan Corç Akdoğan, herkese teşekkürlerini iletti. Etkinliği aylar öncesinden büyük bir ekip ve çok büyük özenle hazırladıklarını ifade eden Akdoğan, her yıl artan ilgiyi görmekten büyük mutluluk duyduklarını vurguladı. Günümüz koşulları dolar ve altın artışı ve bunlara ek olarak dünyada olup biten kritik gündeme rağmen ürünlerine ve firmalarına olan güvene layık olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com