Ana Sayfa Magazin 3 Eylül 2023 117 Görüntüleme

Lexus RX'ten İlham Alan Şarkılar Gökçe Bahadır'ın Yorumuyla Davetlileri Büyüledi

Premium otomobil üreticisi Lexus, eşsiz bir davete daha imza attı. Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

Bodrum’da sanatın tüm dallarından esinlenerek oluşturulan Zai’de sahne alan Gökçe Bahadır, ipeksi sesiyle konuklarını büyüledi. Lexus’un büyük SUV modeli RX’in tasarımından ve sıra dışı özelliklerinden ilham alarak oluşturulan repertuvar, gece boyunca konuklara kaliteli müziğin keyfini yaşattı.

Gastronomi ve sanatı bir araya getiren geceye, Murat Ertuğrul, Derya Büyükkuşoğlu, Dila Tarkan, Hakan Kütahya, Nurcan-Turgay Artam, Asuman-Hüsnü Güreli, Devrim Özkan, Zeynep Soylu gibi isimler katıldı. Zai’nin sanat ve yaşam dolu atmosferinde muhteşem bir gecenin tadını çıkartan konuklar, Lexus’un misafirperverliğini yaşarken, aynı zamanda Lexus’un yeni modeli RX’in detaylarını keşfettiler. Lexus RX’in tasarımı, hibrit teknolojisi, sessizliği ve üstün güvenliği şarkılarla hayat bulurken, Zai’nin dinlendirici atmosferinde unutulmaz bir müzik ziyafeti gerçekleştirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com