Ana Sayfa Kültür & Sanat 4 Temmuz 2023 109 Görüntüleme

Benzersiz Solo Performansıyla Asaf Avidan Uzun Bir Aradan Sonra İstanbul'da

Günümüzün en özgün sanatçılarından kabul edilen İsrailli şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Asaf Avidan, son solo performansının üzerinden geçen beş yılın ardından ICHNOLOGY Solo Tour” ile 23 Eylül’de İstanbul’da Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. Kendine özgü samimi şarkıları, etkileyici hikayeleri ve ortaya koyduğu çoklu enstrümantal becerileriyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dinleyiciyi derinden etkileyen duygu yüklü canlı solo performanslarıyla daha önce de büyük beğeni ve övgü toplayan İsrailli şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Asaf Avidan, “ICHONOLOGY Solo Tour 2023” kapsamında 23 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’ne geliyor. Müziğin gücünü, samimiyetini ve enerjisini doyasıya yaşatacak gecede Asaf Avidan, kendine özgü tarzıyla ve çoklu enstürmantal becerileriyle müzikseverleri uzun bir aradan sonra tekrar kendine hayran bırakacak. 

İlk olarak, askerlik yaparken müzik yapmaya başlayan ve daha sonra “Asaf Avidan & the Mojos” adlı grubuyla müzikseverlerle buluşan sanatçı “The Reckoning” (2008) ve “Poor Boy / Lucky Man” (2009) adlı iki albüm yayınladı. Avrupa’da birçok kez turne yapan albümleri Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde listelerin üst sıralarına yerleşen Avidan, “One Day / Reckoning Song” ile İngiltere’de en çok satan single’lardan biri oldu. 2011 yılı itibarıyla solo kariyerine odaklanmaya başladı. Şarkı sözleri genellikle aşk, kayıp ve intihar gibi derinlikli temalara odaklanan, blues, rock, folk ve caz etkileriyle bestelerini oluşturan Asaf Avidan, ‘’ICHNOLOGY Solo Tour’’ kapsamında dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmak için 23 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde. 

Asaf Avidan ‘’ICHNOLOGY Solo Tour’’ konserinin biletleri konserinin biletleri passo.com.tr’de!

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – ₺660,00

2. Kategori – ₺550,00

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com