Ana Sayfa Yaşam 27 Ocak 2023 72 Görüntüleme

Beyin Göçüne Dur Demek İçin İlber Ortaylı, Sinan Canan, Özgür Bolat ve Bir Çok Önemli İsim Ankara'da Bir Araya Geldi!

Seziyorum, Ocak 2023’te bir şeyler değişecek!” mottosuyla çıkışını yapan, özellikle tıp camiasında büyük bir heyecanla beklenen, her biri alanında uzman birbirinden değerli isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı, 1. Sağlık ve Estetik Zirvesi gerçekleşti.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Bu memlekette öğretmenler, hekimler itibar için yaşarlar. Doktorlar size nasıl yaşamanız gerektiğini gösterirler. Ve bir toplum ne yapacağına karar verirken olayları kenardan izleyemez.” diyerek değerli deneyimlerini sağlık öğrencilerine aktardığı konuşması salondan alkış aldı.

Dr. Özge Aydın ve Dr. Pınar Cömert’in organizasyon ev sahipliğini üstlendiği, organizasyon sorumlusu olarak Bahar Yağyemez’in görev aldığı Ceuticreve ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. Sinan Canan, Dr. Özgür Bolat ve bir çok değerli isim, beyin göçünün önüne geçmek için mesleğe yeni katılacak öğrencilere “Beyin Göçüne Dur De! Çünkü; Birlikte Harikayız!” mesajıyla gerekli motivasyon ve farkındalığı sempozyum boyunca ilettiler.

Bu yıl, birinci oturumu gerçekleşen Türkiye’nin en kapsamlı sağlık ve estetik zirvesinde, katılan öğrenciler arasında yapılan çekilişlerde 10 öğrenciye 1 yıllık eğitim bursu organizasyon ana sponsoru Ceuticreve tarafından verildi.

Saat 21:00’de ise Ajda Pekkan Gala Konseri ile yerini coşkulu dakikalara bırakan etkinlikte, organizasyon gelirinin %10’u Türk Eğitim Vakfına bağışlandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com