Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Aralık 2022 107 Görüntüleme

Buca Belediyesi etkinliğine yoğun ilgi

Hafta sonu Buca Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen Neşeli Orman Dostları isimli müzikli çocuk tiyatrosuna katılan minikler doyasıya eğlendi.

 

Buca Belediyesi , hazırladığı sanat etkinlikleri  ile çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Yaz aylarında mahallelere kurdukları portatif yüzme havuzları ile çocukların sporla buluşmasını sağlayan Buca Belediyesi, soğuk kış günlerinde de sanat etkinlikleri ile çocukların kalplerini ısıtıyor.

 

YOĞUN KATILIM VARDI

Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Neşeli Orman Dostları Tiyatro Oyunu cumartesi günü tek seans Pazar günü ise iki seans halinde gerçekleştirildi. Kentin dört bir yanından gelen çocuklar Buca Belediyesi  Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nu hınca hınç doldurdu. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen tiyatro oyunu çocukların güzel bir hafta sonu geçirmesini sağladı.

 

Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada çocukların sağlıklı gelişimi, özgüvenlerinin artırılması ve sanatla buluşmasını amaçlayan bu tür etkinliklerin yıl boyu devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com