Ana Sayfa Yaşam 24 Kasım 2022 60 Görüntüleme

Bayrampaşalı Öğretmenler, ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ Oldular

Öğretmenler Günü’nde ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ Oldular

Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yine doğa dostu yeşil bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında öğretmenlere Ege Bölgesi’nin tarihi ve turistlik mekânları gezdirilirken, yüzlerce fidan da toprakla buluşturuldu. Etkinliğe katılarak öğretmenlerle birlikte fidan diken Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Türkiye Yüzyılına Nefes olmak için kıymetli öğretmenlerimizle yollara düştük ve fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bu vesileyle, dünden bugüne nice nesiller yetiştirerek geleceğimizi inşa eden değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, her birine meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

Bayrampaşa Belediyesi, bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde doğa dostu yeşil bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında, ilçede görev yapan öğretmenlere önce Ege Bölgesi’nin tarihi ve turistlik mekânları gezdirildi, ardından da Aydın’ın Karacasu ilçesi Yazır Köyü’nde yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu. Öğretmenlerle birlikte yollara düşen ve onlarla beraber fidan diken Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Biz, bize hayatı öğreten öğretmenlerimiz ile bir aradayız. Türkiye Yüzyılına Nefes olmak için kıymetli öğretmenlerimizle yollara düştük ve fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bundan da son derece mutluluk duyduk. Bu vesileyle, dünden bugüne nice nesiller yetiştirerek geleceğimizi inşa eden değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, her birine meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

5 BİN FİDAN DİKİLMİŞTİ

Bayrampaşa Belediyesi’nin geçen yıl Öğretmenler Günü’nde düzenlediği etkinlikte de Yazır Köyü’ne öğretmenler adına 5 bin fidan dikilmiş ve Bayrampaşalı Öğretmenler Hatıra Ormanı oluşturulmuştu. Bu yıl fidanların büyüdüğünü ve ağaç olmaya evrildiğini gören öğretmenler büyük mutluluk yaşadı. Etkinlik, tüm fidanlara can suyu verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com