Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Sinema 23 Kasım 2022 857 Görüntüleme

NİHAT DOĞAN, SEYHAN SOYLU VE SEVİM ALAN’A HANGİ SEBEPLE TEHDİT MESAJI GÖNDERDİ?

Türkiye’nin en aktif haber masalarından biri olan Al Sana Haber’de yine olay var.  Seyhan Soylu canlı yayına bağlanarak “ölüm tehdidi” aldığını itiraf etti…  İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya seslenen Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan’ın kendisini nasıl tehdit ettiğini ihbar etti.

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın, moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı Al Sana Haber masasında hem itiraf vardı hem de suç duyurusu…

Al Sana Haber masasının yorumcusuyken, programın sponsoru güzellik koçu Sevim Alan’la aşka yelken açan,

bu nedenle de mesleğinin dışındaki bir sektöre adım atan Nihat Doğan’ın, on gün önce yaptığı “iflas açıklaması” çok şaşırtmıştı.

Ünlü türkücü, medyaya verdiği demeçte “Güzellik işinden zarar ettim, iflas ettim” demişti… Söz konusu iflasla ilgili yeni işinin ortağı güzellik koçu Sevim Alan’ın markasını da töhmet altında bırakmıştı.

 

Bu açıklama üzerine türkücünün ticari davalı olduğu Sevim Alan canlı yayına bağlanarak, Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sorularını cevaplarken Nihat Doğan’ın gerçekleri yansıtmadığını, aksine elindeki belgelere göre zarara uğradığını, türkücünün bir de zimmetine para geçirme suçu işlediğini iddia etmiş, konunun yargıda olduğunu belirtmişti. Nihat Doğan ve Sevim Alan’ın ticari ilişkisinin mimarı ve çok yakınındaki kişi olan Seyhan Soylu da, güzellik koçunun sözlerini tasdik etmişti…

Bu karşılıklı söz düellosundan sonra gözler Nihat Doğan’a çevrilmişti, ama türkücü yayına bağlanmaktan çok, söz hakkını mesaj yoluyla kullanmayı tercih etmişti.  Nihat Doğan Seyhan Soylu ve Sevim Alan arasındaki bu atışma ve hak arama çabasına bir iddia daha yüklendi… Nihat Doğan Gökay Kalaycıoğlu ile yaptığı bir TV söyleşisinin molasında, Seyhan Soylu’ya tehdit içeren uyarı mesajları gönderdi…  Bu mesajlardan durum değerlendirmesi yapan Seyhan Soylu da hem Sevim Alan’ın hem de kendi can güvenliğinin tehlikede olduğunu hissederek, canlı yayında “ölüm tehdidi” aldığını açıkladı… İçişleri Bakanına hem şikâyet etti, hem de ihbarda bulundu…  Işte o Al Sana Haber yayınındaki itiraf anları…

Buradan İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya sesleniyorum. Ak Parti’nin kapanmasını isteyen, 15 Temmuz’la eşleştiren ve çevresindeki herkesi ölümle tehdit eden, motorlu kuryeler tutacağını söyleyen şahıs Nihat Doğan’dır…  Buradan ihbarda

bulunuyorum. Sevim Alan ve benim hayatım tehlikede…

Ondan korkumdan değil bu açıklamam.  Hayır, bilakis bilgi sahibi olsunlar diye söylüyorum. Onun söyleminde bize mermi sıkacak adam başkadır. Saça sürülen “topic”tir.”

 

İhbarı ve yayındaki ağır sözleriyle Nihat Doğan’a yüklenen Seyhan Soylu, türkücüye hitaben seslendi…

Nihat Doğan sözlerimi sakın unutma.  Kendine gel.  Hafif rüzgârlı günler. Tamamen daldığımda bir daha sokağa simit almaya bile çıkamazsın. Çocuğun sana baba demez.  Karın evde camları çerçeveleri indirdi. Haberimiz var.   Sevim Alan Sana 1000 tane çiçek gönderdi yılbaşı gecesinde… Bir de üstelik İranlı kızı o gece orada oturtuyorsun. Neymiş efendim Nihat Doğan olduğunu bilmeden seyretmiş. Nihat Doğan olduğunu bilmeden Antep pavyonundaki kadın bile yüz vermez sana bunu unutma… “

Nihat Doğan’ı ifşaladıktan sonra türkücünün Sevim Alan’la olan ticari ilişkisini de anlatan Seyhan Soylu sözlerine şöyle devam etti.

“Sevgili basın mensupları. Şu anda konuşmadığım (Sevim Alan)  bir kadını savunuyorum.  Savunmak zorunda kaldım. Bunu söylemezsem vicdan azabı çekeceğim.  Bu konuda adaletli ve dürüst olduğumu bilin diye anlatıyorum. Nihat Doğan, Sevim Alan o kadar ekmek verdi sana.  O kadınla artık yol alamazsın.  Yana yana gelemezsin.  Belki ticaret yapamazsın ama sen hakketmediğin 800 bin lira parayı aldın. Sana borç da verdi bu kadın.  Sonra da 1 milyon verdi.  Kadını toplamda 3 milyonluk ettin. Daha ne istiyorsun. Kadın sana acıdı açılışlarında çıkartmayı taahhüt etti.  Konser başına 20 bin lira alırken 80 bin lira dedin. Konserlerin o kadar ediyor mu senin.  Ayıptır. Kadına cüce, fare demişsin. Kadın fareye filan benzemiyor.  Ama sen farelerle birlikte olursun.  Fare gibi kadınları kastederek söylüyorum.  Olursun…  Güçlü olan herkesle olursun sen. Her şeyi silebilirsin. Senin kıblen Benjamin Franklin.  Bunu aklına koy.  Anladın mı, eline diline ve kime racon keseceğine dikkat et.”

Al Sana Haber Masasının moderatörü Gökay Kalaycıoğlu Nihat Doğan’ın Seyhan Soylu’ya kendisiyle mesaj gönderdiğini doğrularken söz konusu tehditle ilgili soru sordu.

“Az önce can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. Benim ve Sevim Alan’ın dedin. Suç duyurusunda bulunmayı düşünüyor musun?”

Seyhan Soylu Gökay Kalaycıoğlu’nun sorusunu ise şöyle

Konserlerin o kadar ediyor mu senin.  Ayıptır. Kadına cüce, fare demişsin. Kadın fareye filan benzemiyor.  Ama sen farelerle birlikte olursun.  Fare gibi kadınları kastederek söylüyorum.  Olursun…  Güçlü olan herkesle olursun sen. Her şeyi silebilirsin. Senin kıblen Benjamin Franklin.  Bunu aklına koy.  Anladın mı, eline diline ve kime racon keseceğine dikkat et.”

Al Sana Haber Masasının moderatörü Gökay Kalaycıoğlu Nihat Doğan’ın Seyhan Soylu’ya kendisiyle mesaj gönderdiğini doğrularken söz konusu tehditle ilgili soru sordu.

“Az önce can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. Benim ve Sevim Alan’ın dedin. Suç duyurusunda bulunmayı düşünüyor musun?”

Seyhan Soylu Gökay Kalaycıoğlu’nun sorusunu ise şöyle cevapladı.

“İlk davanın açılmasını Nihat Doğan’dan bekliyorum.  Ki elimdeki videonun resmî belge olarak oraya teslim edeyim.”  

 

LİNKLER:

https://youtu.be/xNWjNtMNpdc

https://we.tl/t-KUeYEXS7hT

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com