Ana Sayfa Magazin 6 Ekim 2022 177 Görüntüleme

Dagi’nin Yeni Reklam Yüzü: Birce Akalay

Dagi 2022-23 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Birce Akalay ile tanıtıyor. Günün her anında, özenli seçimler ile hem şık hem de rahat olunabileceğini, içinden geldiği gibi yaşama manifestosu ile sahiplenen marka, yeni reklam filminde Akalay’ın yoğun iş temposu ve renkli hayatında yaptığı tercihleri konu alıyor. Dagi, “Birce Akalay’ın kendine has tarzı Dagi’ye çok yakıştı” diyor.

 

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, seçimlerindeki özeni ile herkese örnek olan Birce Akalay ile “Birce sence?” sloganlı bir reklam filmi hazırladı. Başarılı oyuncu ile hazırlanan reklam filminde kendini rahat hissetmenin ve özgün tarzını yaratmanın önemine vurgu yapılıyor. Dagi’nin ev & uyku giyimden spor giyime, iç giyimden rahat giyime uzanan zengin koleksiyonunun gösterildiği filmde Akalay, “içinden geldiği gibi” yaptığı dokunuşlarla, yarattığı farkları gösteriyor.

 

Filmde Akalay’ın Köpeği Gipsy de rol alıyor

Kendine has tarzı ile tanınan başarılı oyuncu Birce Akalay, “Her an her yerde kendim olmak, rahat hissetmek ve bunu yaparken de elbette şık görünmek istiyorum. Dagi bu anlamda bana iyi hissettiren bir marka. Birlikte, günün her saati şık olunabileceğini, içimizden geldiği gibi yaşamanın güzelliğini anlatıyoruz.” Filmin hazırlık ve çekim aşamalarında da kendisini yansıtması için marka tarafından özgürlük alanı tanındığını ifade eden Akalay; “Biricik kızım Gipsy de yanımdaydı ve başrolü onunla paylaştık. Üstelik kendi tasarladığım mücevherlerimi kombinleme fırsatı buldum. Bu reklam filmi, benim için sadece iş değil, bir de güzel anı oldu.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com