Ana Sayfa Magazin 6 Ekim 2022 143 Görüntüleme

Cenk Yüksel’den bu defa kişisel gelişim akademisi

Sanatçı ve Akademisyen Cenk Yüksel'in hayata geçirdiği Purpleandmore Kişisel Gelişim Akademisi, birbirinden değerli ve usta isimlerle yakında çalışmalarına başlıyor.



Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan eğitimlerden biri olan kişisel gelişim eğitimlerinin akademik donanımı ve bilimsel yönleri olan eğitmenler tarafından verilmesi ve donanımlı bir eğitim verme mottosuyla yola çıkan akademinin sahibi sanatçı ve akademisyen Cenk Yüksel, konuya şu şekilde açıklık getirdi.



"Kişisel gelişim denilen konunun ucu o kadar açık ki… Hele ki son dönemlerde insanların aslında çok fazla alt yapıları olmadan başka insanlara yol gösterici olmanın yanından bile geçemezken, birçok problemin de nüksetmesine neden oluyorlar. İşte bu sebeple senelerdir bireysel anlamda çalışmalarını sürdüren profesyonel eğitmenleri, insanlarla buluşturabilmek için tek bir çatı altında topladık. Kadromuzda, Tıp Doktorundan, Mühendisine, Sanatçısından, Psikoterapistine birçok eğitmen var. Ve işimiz insanları tamamen doğru ve bilimsel olanla buluşturmak."

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com