Ana Sayfa Yaşam 22 Temmuz 2022 86 Görüntüleme

Pokemon Go’nun 6. Yaşı Özel Sürprizler ve Topluluk Günü Etkinlikleri İle Kutlandı

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pokémon GO, 6. yılını özel etkinliklerle kutladı. Temmuz ayı boyunca süren yıl dönümü etkinlikleri, Eğitmenlere dünyanın dört bir yanında çok özel anlar yaşattı.

 

Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan ve dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan Pokémon GO’nun 6. yaş etkinlikleri dünya çapında gerçekleşti. 6 yıl önce, maceranın başladığı andan itibaren oyun severlerin merak ve ilgisini kazanan Pokémon GO, gün be gün oyun içi yeni eklenti ve özel aktivasyonlarıyla gelişerek yoluna devam ediyor ve oyunu deneyimleyen Eğitmenler’e her gün farklı bir macera vadediyor. 

 

Temmuz ayında Türkiye’deki Pokémon GO severlere özel gerçekleşen, Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırması boyunca, Türkiye’deki Pokémon GO oyuncularıilk kez yerelbiretkinliğine de tanıklık etmiş oldu. . Eski Arkadaşlar, Yeni Başlangıçlar Süreli Araştırmasını tamamlayan Eğitmenler; bir çok Pokémon severin favorilerinden olan Bulbasaur, Charmander, Squirtle ve Pikachu ile karşılaştı.  17 Temmuz’da gerçekleşen Topluluk Günü’nde ise çeşitli şehirlerde EğitmenlerSığırcık Pokémon Starly'yi yakalamak için parklarda bir araya geldi.

 

Pokémon GO severler için sürprizler yaz boyunca hız kesmeden devam ediyor olacak. Gelecek Topluluk Günü, 13 Ağustos 2022 Cumartesi, 11.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Yine Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşecek Topluluk Günü’nde Eğitmenler, Minik Rakun Pokémon Galarlı Zigzagoon ile vahşi doğada daha sık karşılaşma şansı yakalayacak. Şanslı Eğitmenler, Parlak Pokémon'la da karşılaşabilecek.  

 

Seattle’da bu hafta sonu gerçekleşecek Pokémon GO Festivali ve yeni duyurulan Hisui Keşifleri ile ayrıntılı bilgi için tek yapılması gereken Pokémon GO sosyal medya kanallarını takip etmek! 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com