Ana Sayfa Magazin, Moda, Sinema, Yaşam 8 Temmuz 2022 3033 Görüntüleme

BUKET AYDIN, EMİR SARIGÜL’DEN ÇOCUK MU DÜŞÜRDÜ? AL SANA HABER’DE SEYHAN SOYLU İDDİA ETTİ

Sedat Peker, “Deli Çavuş” isimli sosyal medya hesabından, adını vermeden Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın’ ın aynı dönem Yıldırım Demirören ile de ilişki yaşadığını dün akşam yaptığı paylaşımla doğruladı.

Paylaşımlarda ünlü spikerin, Yıldırım Demirören’le sevgili olduğu, ancak bir siyasi partinin genel başkanının oğlu olan Emir’le aldatıldığı ortaya çıkınca işten çıkarıldığı iddiaları yer aldı. Buket Aydın, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le uzun süreli bir ilişki yaşamıştı.

Emir Sarıgül ile pozları basına yansıdıktan sonra hamile olduğu yönünde de haberler çıkan Buket Aydın, “Hamilelik iddiası kesinlikle yalan. Evlilik dışı çocuk doğurmayacağım.” diyerek yalanlamıştı.

Ancak yaptığı cesur haberler ile gündeme damga vuran, Genel Yayın Yönetmenliği’ ni Savaş Kalafat’ ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun yaptığı, magazinde gündemi belirleyen Al Sana Haber programı yine bir gerçeği ifşaladı.

Sedat Peker’ in paylaşımlarından sonra Al Sana Haber masasında yeniden gündem olan Buket Aydın ile ilgili bir gerçeği, ünlülerin kara kutusu Seyhan Soylu ifşa etti.

Masa hararetli bir şekilde bu konuyu konuşurken Seyhan Soylu “İlk defa söylüyorum Emir Sarıgül’ ün ağzından bir şey. Emir Sarıgül’ ün kendi ağzından bana itiraf ettiği bir şey. Emir Sarıgül, Buket’e olan aşkını bana söyledi. Ama babasıyla ilgili çok önemli bir sorun vardı.

Babası ‘Eğer Buket ile evlenirsen seni reddederim.

Ticari olarak da senden bütün desteğimi çekerim’ dedi. Yani Mustafa Sarıgül zaman zaman karışmış olduğu Sibel Can’ la Emir Sarıgül’ ün ilişkisinde hiç bu kadar sert olmamıştı” diye açıklama yapınca Gökay Kalaycıoğlu “Peki niye?” diye sordu.

Açıklamasına devam eden Seyhan Soylu “Ben Mustafa Sarıgül’ ün eğer ki Emir Sarıgül Buket Aydın’ la evlenirse Demirören Grubu’ndaki desteği kaybedeceğini düşünüyorum. Buket Aydın, Emir Sarıgül ile birlikteyken, barışsınlar diye ona baskı yapmak için ‘Hamileyim’ dedi. Ayrılık netleştikten sonra da ‘Çocuğu düşürdüm’ dedi. Yani Emir Sarıgül’ e hamile olduğunu ve hızlı bir şekilde evlenmesi gerektiğini söyledi. Mustafa Sarıgül de rest çekti. Hem Demirören Grubunu kaybetmesin hem de torunlar yanında başka bir kadın istemediği için.” diyerek bombayı patlattı.

Gökay Kalaycıoğlu bunun üzerine “Ben ekranla aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını biliyorum” deyince Seyhan Soylu “Hayır gerçek olay bu. Madem duymak istediniz işin gerçeği bu” dedi.

 

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://we.tl/t-j7xe3QfVnm

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com