Ana Sayfa Magazin, Moda, Yaşam 18 Haziran 2022 3005 Görüntüleme

SEYHAN SOYLU ; GÜLMEK BANA YAKIŞIYOR DEDİ “ GÜLEN YÜZ “ AMELİYATI YAPTIRDI.

ALSANA HABER ‘in moderatörü Seyhan Soylu iki ay önce bir dizi ameliyat geçirerek tam 10 ameliyatı bir seferde olmuştu.

 

Seyhan Soylu ameliyat sonrası Seda Sayan’ın eski sevgilisi Bilgisayar Mühendisi Ata Çağlayan ile birlikte olduğunu duyurduktan sonra hayranları sevgilileri tebrik yağmuruna tutarken, bazı takipçiler de “Seyhancığım Filiz Akın’a değil Seda Sayan’a benzemişsin” diye yazınca Soylu “ Ne alaka, Seda’yı çok beğenir ve severim. Ata bey ile de iş için tanışmışlar, yakınlaşmışlar, yaşanmış bitmiş bir şey. Benden önce yaşananlar beni hiç alakadar etmez.“ sözünün ardından iki gün sonra tekrar Prof. Dr. Hayati Akbaş’a ameliyat oldu.

 

Seyhan Soylu takipçilerine sosyal medyasından yaptığı açıklamada, bu operasyonu da ilk ameliyatımda yapmayı planlamıştık.  Fakat yapılan operasyonlar hem 8 saat gibi uzun süre olması hem de yeni yüzümde yapılan düzenlemenin oturmasını bekledik.

Bu seferki ameliyatım Türkiye’de yeni “ smiling face “ Operasyonu… Çok yeni bir teknik olduğundan dolayı Henüz bilinen bir şey değil.  Ama düşünsenize artık sinirli, asabi bakmayacaksınız. Sizi sevenlere baktığınızda hep tebessüm eden bir yüze sahip olacaksınız. Tabii ki GÜLEN YÜZ ameliyatı ile tebessüm ederken de ayrıca beş yılda yüzünüzü geriye götürmüş olacaksınız…

 

Yapılan operasyonun süresi 20- 30 dakika sürüyor. Genel veya Lokal anestezi ile yapılan bu ameliyatı oldum.  Sevgili takipçilerim “ smilingface “ Gülen yüz ile bundan sonra size hep tebessüm edeceğim. Ayrıca sık sık adım ameliyatlarla anılmaya

başladı. Bu kadar kısa sürede toplam 11 ameliyat oldum. Bu gidişle sevgili Ajda Pekkan’ın da rekoru elinden almış olacağım diye korkuyorum. Çünkü estetik olmak aynı dövme gibi alışkanlık yapıyor. “dedi.

Etiketler:

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com