Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Moda 10 Haziran 2022 2805 Görüntüleme

ŞÖHRETİNDE “İKİNCİ DALYA” DİYEN SEYHAN SOYLU PODYUMDA RÜZGAR GİBİ ESTİ-GEÇTİ…

Faize Sevim Moda Evi 65.yıl jübile defilesini önceki akşam Sanatta Engel Yok Vakfı yararına muhteşem bir etkinlikle gerçekleştirdi. Mengerler Etiler Showroomu’nda gerçekleşen defilede mankenler sanatta engel tanımayan bireyler için yürüdü.

Koreografisini Uğurkan Erez’in hazırladığı, Pınar Altuğ Atacan’ın sunuculuğundaki gecede Enbe Orkestrası Behzat Gerçeker ve Ozan Orhon performansıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Sanatçı Murat Evgin Sanatta Engel Yok Vakfı için yazdığı şarkıyı ilk kez bu akşam seslendirerek büyük alkış aldı.

Geceye damgasını vuran diğer bir olay da Seyhan Soylu’nun defilenin final yürüyüşünde “baş manken” olarak anons edilip podyumda özel dikilmiş bir gelinlikle yürümesiydi.

Seyhan Soylu, defilede büyük sükse yapan bir gelinlik giydi. Özel hayatında da özel bir ilişki yaşayan Seyhan Soylu’nun özellikle gelinlikle sahneye çıkması da fısıldaşmalara neden oldu. Soylu bu konuda şunları söyledi.

“Yüreğim bir kuş gibi çırpıyor. Defileye geldiğimde sahneye çıkacağımı tahmin etmiyordum. Defilenin koreografı Uğurkan Erez dahil bütün isim yapmış duayen mankenler benim baş manken olarak podyuma çıkmamı istedi. Ben de kabul ettim. Bana sunulan kıyafet te bir gelinlikti. Çok etkilendim ve heyecanlandım. Her an özel hayatımla ilgili bir sürpriz yapabilir”

Gelinlikle podyuma çıkan Seyhan Soylu’yu bütün mankenler sahnede ayakta seyrettiler. “Baş manken” olarak son gösteriyi sunan Seyhan Soylu elindeki gelin çiçeğini seyircilere fırlattı.

Sanatta Engel Yok Vakfı Başkanı Yasemin Gülderen Zanbak bu kıymetli etkinlikte sanatı destekleyen herkese teşekkürlerini sunarak bu defileden elde edilen gelirin vakfın destek verdiği gençlerin ihtiyaçları için kullanılacağını

belirtti.

Sanatta Engel Yok Vakfı ve Faize Sevim Moda Evi 65.Yıl Jübile defilesinde podyumda; Miss Turkey Universe 2021 Cemrenaz Turhan, Nergis Kumbasar, Zeynep Çavdar, Meriç Akalın, Merih Akalın, Çağla Kurtuluş, Başak Gürsoy, Hülya Yiğitalp, Mine Manavoğlu, Gülen Yetkin, Melek Ersin, Sibel Emra Girayalp, Sevgi Artun, Şükran Serter, Nuran Işık, Bahar Verel, Hamiyet Nilgün Ertuğ, Yıldız Arhan, Mine Kürkçüoğlu, Canan Mutluer, Merih Ergürbüz, Şafak Gülyüz Mafyan, Yelda Gürani,  Didem Beniz, Semra Çelik, Ayşe Işık, Turan Güner, Faruk Kırlı, Zeliha Çal, Alona, Nazlıcan Erden, Berna Batur, Simge Ünal, Hande Taşkın, Açelya Kartal ve Gamze Balım birlikte yürüdüler.

 

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://we.tl/t-xDYMTXYPHH

Etiketler:

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com