Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Yaşam 31 Mayıs 2022 205 Görüntüleme

SACİT ASLAN “DAYAK YİYEN SEDA KORKUDAN HEMEN MAKYAJ YAPIP SAHNEYE ÇIKTI”

ouTube’ da yayınlanan AL SANA HABER programına bağlanıp ifşa üzerine ifşada bulunan Sacit Aslan’ın sözleri  zaman aşımına uğramış kriminal suç ihbarı gibiydi.

Sacit Aslan, o dönem Harika Avcı’ nın başına gelenleri anlatırken Seda Sayan’ la ilgili çok çarpıcı bir gerçeği ilk defa AL SANA HABER’ de anlattı. Binlerce izleyicinin canlı yayını takip altına aldığı o konuşmanın detaylarında şöhret yolundaki insanların başına neler geldiğinin açık itirafı gibiydi…

Sacit Aslan’ ın açıklamaları sırasında Seyhan Soylu “Maksim kulisinde herhangi bir şiddete uğradı mı Harika Avcı veya Seda Sayan?” diye sorunca Sacit Aslan “Seda Sayan, Caddebostan Maksim Gazinosu’ nun yanındaki Elma Kabare’de Metin Akpınar ve rahmetli Zeki Alasya ile kabare yapıyordu. Onu kabareden aşağı indirdi. Öldüresiye dövdü. Öldü diye yere bıraktıklarında ben yerde yatan Seda Sayan’ ın ağzına pamukla su verdim” deyince masadaki herkes şoke oldu. Seyhan Soylu “Fahri Bey dövdü değil mi?” diye sordu. Sacit Aslan “Evet, evet. Gazinodan kabareye zor yetiştim. Pamukla ağzına su verdim. Şahidi Metin Akpınar ölmedi daha yaşıyor. Seda Sayan o dayağı yedikten sonra tekrardan kalktı. 15 dakika içinde makyaj yaptı ve sahneye çıktı.” diye açıkladı.

Seyhan Soylu bu açıklamanın ardından Sacit Aslan’ a “Peki ondan sonra tekrar Maksim’ de çalıştı mı Seda Sayan?” diye sordu. Aslan “Yüz defa” diye yanıtladı. Seyhan Soylu’ nun “Korkudan mı çıktı?” sorusu üzerine Sacit Aslan “Ben bilemem onu ona soracaksınız” diye yanıtladı.

Tayyar Işıksaçan’ ın “Seda Sayan’ ın Fahrettin Aslan’dan dayak yemesinin sebebi kıskançlık mı?” sorusu üzerine Sacit Aslan “Hayır. Adamın o kadar büyük kompleksleri ve egosu var ki her iş verdiği kişiyi uzaktan kumanda etmek istiyor. Gittiği yeri, konuştuğu arkadaşlarını, günde kaç defa kimle telefonla konuşuyor?” diye yorum yaptı.

HABERİN VİDEO LİNKİ

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com