Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Sinema, Yaşam 24 Mayıs 2022 914 Görüntüleme

BU YAZ GENÇLERİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU ÇEŞME ALAÇATI KURUÇEŞME KAHVESİ…

ÇEŞME ALAÇATI YEİ MEKANINA KAVUŞTU KURUÇEŞME KAHVESİ…

 

Ataşehir Kuruçeşme kahvesi ikinci adresini Alaçatı’da açtı. Yepyeni konsept tarzı ile gençlerin yeni buluşma adresi olan Alaçatı Kuruçeşme Kahvesi bu yaza damga vurmaya hazır. Pandemi sonrası sezona hızlı giren mekânlardan biri olarak dikkat çeken Ataşehir Kuruçeşme kahvesi uzun süredir büyük bir titizlikle hazırladığı ve mükemmel mimarisiyle 2. Adresi Alaçatı Kuruçeşme kahvesi gençlerin gözde adresi olmaya hazır.

Sabahları Alaçatı Kuruçeşme Kahvesi özel yöresel kahvaltı hizmeti verilirken akşamları müzik, eğlence,, nargile ve kafe hizmeti verecek olan Alaçatı Kuruçeşme kahvesi lüks mimari ve rahat konsepti ile göz kamaştırıyor. Z kuşağının, cemiyet, sanat, spor ve iş dünyasının önemli ş adamlarının gözlerden uzak ve gizli buluşma noktası olarak gösterilen bu özel mekân bu yaz Alaçatı’da en çok ses getirecek mekânlar içinde gösteriliyor.

Alaçatı’da buluşma mekanları konum değiştiriyor. Uzun süredir titiz bir çalışma sonrası hizmete açılan Alaçatı Kuruçeşme Kahvesi tecrübeli yöneticileri ve personeli ile bu yaza damga vurmaya hazır. Özellikle gençlerin çok beğeneceği ve arkadaş grupları ile zaman geçirecekleri Alaçatı Kuruçeşme Kahvesi İstanbul Ataşehir Kuruçeşme Kahvesi’nde ki kaliteyi aynen Alaçatı’ya taşımanın mutluluğunu yaşıyorlar. Şimdi Alaçatı’da konum değişti, adres değişti, buluşma noktaları değişti ve tek noktada birleşti ALAÇATI KURUÇEŞME KAHVESİ…

Etiketler:

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com