Ana Sayfa Yaşam 18 Mayıs 2022 117 Görüntüleme

İzmirli Mali Müşavirler Odası’nda yeni bir dönem başlıyor.

Çağdaş Grup’un 32 yıllık hakimiyeti sona erdi.

 

İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) 24. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. İki gün süren Genel Kurul sonunda yapılan seçimlerde 32 yıldır Oda Başkanlığını elinde bulunduran Çağdaş Grup hakimiyeti kaybetti.

 

İZSMMMO Binasında Cumartesi günü başlayan 24.Olağan Genel Kurulu eski yönetimin ibraları ve yeni aday grupların konuşmaları ile geçildi. İkinci gün ise Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda seçimlere geçildi.

Şölen havasında geçen oy kullanma süreci sonrasında Çağdaş Grubunun 32 yıldır süren iktidarı sona ermiş oldu.

 

Seçim konuşmalarında büyük eleştirilere maruz kalan Çağdaş Grup ve Oda Yönetimi, genel kurul süresince üyeler tarafından sık sık protestolara uğradı.

Özellikle pandemi ve deprem döneminde üyelerini sahipsiz bıraktığı yönünde sert eleştirilerle karşı karşıya kalan Oda yönetimi, 32 yıllık iktidarı kaybetmiş oldu.

 

Kağıttan yada çelikten Yönetim yapmak sizin elinizdeydi…

 

Genel Kurulun en etkili Gruplarından olan İzmir Meslekte Birlik Grubu Başkanı Şerif YILDIZ’ın genel kurulda yaptığı etkili konuşmada, “Kağıttan yada çelikten Yönetim yapmak sizin elinizdeydi” şeklinde yaptığı eleştiri salonda büyük alkış aldı.

 

Yenilikçi, çağdaş bir oda yönetimine yıllardır hasret kaldıklarını söyleyen İzmir Meslekte Birlik Başkanı Şerif YILDIZ, İzmirli Mali Müşavirlerin bu yıl değişimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden YILDIZ, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (İZSMMMO), bundan sonra yapacakları vizyoner atılımlarla meslektaşlarının itibarını koruyacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com