Ana Sayfa Kültür & Sanat 6 Nisan 2022 137 Görüntüleme

“Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikali 23 Nisan’da Zorlu PSM’de prömiyerini yapıyor

Türkiyenin en öncü sanat kurumlarından Zorlu PSM ve Akbank Sanat ses getirecek yeni bir müzikale imza atıyor; “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikali 23 Nisan’da Zorlu PSM’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 27 kişilik oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, J.M. Barrie’nin romanından uyarlanan bu eser Mehmet Ergen’in yenilikçi yorumu, Beyhan Murphy’nin benzersiz koreografisi ve Tuluğ Tırpan’ın eşsiz müzikleriyle Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. yılına özel olarak sahnelenecek. Yağız Can Konyalı’nın Peter Pan’i canlandıracağı müzikalde Wendy karakterini Elif Gülalp, Kaptan Kanca’yı Sami Levi ve Tinkerbell’i Su Sonia Herring canlandıracak.

 

Türkiye’nin en öncü sanat kurumlarından Zorlu PSM ve Akbank Sanat, Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. yılında, bir Peter Pan uyarlaması olan “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikalini sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Müzikalin metin ve söz yazarlığını Mehmet Ergen, müziklerini Tuluğ Tırpan bestelerken koreografisini Beyhan Murphy üstleniyor. Yağız Can Konyalı’yı Peter Pan olarak izleyeceğimiz müzikalde Wendy karakterini Elif Gülalp, Kaptan Kanca’yı Sami Levi ve Tinkerbell’i Su Sonia Herring canlandıracak.

 

Müzikal, her akşam kardeşlerine masallar anlatıp onları tatlı bir uykuya uğurlayan Wendy’nin, her zamankinden farklı bir gece yaşayarak, masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan ve onun koruyucu perisi Tinker Bell ile tanışmasıyla başlıyor. Kahramanlar, peri tozunun etkisinde Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkarak, büyüleyici, heyecanlı ve beklenmedik maceralara atılıyorlar. ‘Peter Pan ve Varolmayan Ülke’ 27 kişilik oyuncu kadrosu ve özel şovlarıyla, sadece çocuklara değil yetişkinlere de ilham vermeyi ve dünyalarını daha da renklendirmeyi amaçlıyor. 

 

Tüm yıl gösterimlerine devam edecek müzikal, 23 Nisan tarihinden itibaren Zorlu PSM’de izleyicileriyle buluşmak için hazır olacak. “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikalinin biletlerine Nisan ve Mayıs aylarındaki biletlerine passo adresinden ulaşabilirsiniz. Bu eşsiz ve büyüleyici deneyime ortak olmak için “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikalini sakın kaçırmayın!

 

 

Yönetmen                        Mehmet Ergen

Müzik Direktörü              Tuluğ Tırpan

Koreograf                        Beyhan Murphy

Dekor                              Merve Yörük

Kostüm                            Gül Sağer

Işık                                   Richard Williamson

Yardımcı Yönetmen        Lerzan Pamir

Uygulayıcı Yapımcı          Duygu Bayram

 

Oynayanlar

Peter Pan                        Yağız Can Konyalı  

Wendy:                            Elif Gülalp

Kaptan Kanca:                 Sami Levi

Tinkerbell:                       Su Sonia Herring

 

Diğer rollerde: Abdullah Cersel, Alitsa Simcha, Arek Kazancıyan, Anıl Altınöz, Ayhan Karaağaç, Ayşe Köksal, Birce Leyla Akbulut, Can Gökdoğan, Ezgi İrem Mutlu, Evrim Akyay, Gülçin Alpaşar, Gürdeniz Bursalı, Huri Murphy, Memo Sağlam, Mert Aksu, Mert Aydın, Özkan Özipek, Ralf Bilmen, Sultan Ahmet Çakır, Tuğrul Ali Şenocak, Tuğrul Savaşçı, Ufuk Tevge, Yağmur Topçu

 

Gösterim Tarihleri:

23 ve 24 Nisan 

8, 15, 21 ve 22 Mayıs 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com