Ana Sayfa Yaşam 28 Şubat 2022 210 Görüntüleme

İTÜ Kariyer Zirvesi Başlıyor

Her yıl, kurumsal firmalarla İTÜ’lü genç yetenekleri bir araya getiren İTÜ Kariyer Zirvesi 8-9-10 Mart 2022 tarihlerinde çevrimiçi düzenlenecek. Gelenekselleşen zirvenin bu yılki teması “Girişimcilik ve İnovasyon” olacak.

 

İTÜ Kariyer Zirvesi özellikle staj ve kariyer olanakları hakkında İTÜ’lü öğrencilerin ayrıntılı bilgi almaları, akademik eğitimleri ile yeteneklerine uygun pozisyonlara başvurmaları ve firmaların nitelikli insan kaynağına kısa sürede ulaşmaları adına büyük bir misyon üstlenmektedir. İTÜ Kariyer Zirvesi bu bağlamda, özel sektör temsilcileri ile genç kuşaklar arasında sağlıklı, dinamik ve sürekli iletişim mekanizması sağlayan bir kariyer etkinliğidir.

 

Bu yıl sekizincisi düzenlenen İTÜ Kariyer Zirvesi her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Her yıl kurumsal firmalar, start-up’lar ve sektör temsilcileri ile öğrenci ve yeni mezunları buluşturan etkinliğin bu yılki teması “Girişimcilik ve İnovasyon” olurken, sloganı da “Yeteneğe Dokun” oldu.

 

İTÜ’de yapılan en büyük etkinliklerinden biri olan ve bu yıl Türk Hava Yolları ana sponsorluğunda gerçekleşecek İTÜ Kariyer Zirvesi; farklı sektörlerden alanında lider 96 katılımcı firmaya ev sahipliği yapacak olup finans teknolojileri ve yeşil enerji konularının ilgi odağı olması bekleniyor.

 

Bilişimden denizciliğe, bankacılıktan enerjiye, makinadan inşaat ve tekstil sektörüne kadar, yeteneğe ihtiyaç duyan tüm sektörlerin katılım göstereceği İKZ’22, 8-9-10 Mart 2022 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleşecek. “Girişimcilik ve İnovasyon” temasıyla yapılan zirvede, daha öncekilerde olduğu gibi yine iş dünyasının birçok güçlü firmasıyla ortak programlar planlandı, çok kapsamlı ve doyurucu bir zirve takvimi hazırlandı.

 

“Yeteneğe Dokun” (Touch the Talent) mottosuyla tasarlanan zirvenin çevrimiçi etkileşimli yapısı sayesinde öğrenciler, insan kaynakları yetkilileri ile daha etkin şekilde bir araya gelebilecek ve özgeçmişlerini kolaylıkla iletebilecekler. Bunların yanında çeşitli paneller, iş-staj mülakatları, vaka analizi, çay sohbetleri ve çalıştay etkinlikleriyle de öğrenciler ile insan kaynakları yetkilileri arasında sıcak bir iletişim kurulabilecek.

 

Öğrenci ve mezunlarımızdan zirveye katılmak isteyenler itukariyerzirvesi.itu.edu.tr adresini ziyaret edebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com