Ana Sayfa Yaşam 5 Şubat 2022 163 Görüntüleme

Emekliler Sendikasından Taşdelen’e Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni kurulan 2021 Tüm Emekliler Sendikası yöneticilerini makamında ağırladı. 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2021 Tüm Emekliler Sendikası yönetimini makamında konuk etti. Sendika Genel Başkanı Salman Hürkardeş, beraberindeki Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ankara Etimesgut, Mamak, Çankaya, Altındağ, Yenimahalle ve Balıkesir Ayvalık Şube Başkanlarıyla ziyaret ettiği Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıllardır demokrasi ve emek mücadelesi içinde yer aldıklarını ifade eden Hürkardeş, şu ana kadar 45 şube ve 25 temsilciliğe ulaştıklarını aktardı.  

 

Hayata aynı pencereden baktıklarını ifade eden Alper Taşdelen, “Emekli olup bir kenara çekilmeyip mücadeleye devam dediğiniz için sizleri kutluyorum. Demokratik kitle örgütlerine, sendikalara hep destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu mücadele ile ülkemizi hep birlikte aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” dedi. 

 

Çalışmalarından dolayı sendika yöneticilerini kutlayan Taşdelen, açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak olan 2021 Tüm Emekliler Sendikası binasının hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com