Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Ocak 2022 146 Görüntüleme

Aurora, Years & Years,Holly Humberstone ve Ludovico Einaudi’den Yeni Çıkışlar

Aurora- The Gods We Can Touch

Norveçli sanatçı AURORA merakla beklenen yeni albümü “The Gods We Can Touch”ı yayımladı. Üçüncü stüdyo albümü olan “The Gods We Can Touch” Yunan mitolojisindeki tanrıları konu ediniyor ve albümün 15 parçasının her biri ayrı bir Yunan tanrısını anlatıyor. Bu anlamda oldukça dikkat çekici bir içeriğe sahip albüm için Aurora şunları söyledi: “…İnsanlar ve tanrıların arasındaki manevi ilişki anlaması oldukça güç bir ilişkidir. Yunan tanrılarında en çok dikkatimi çeken şey onların da hatalarının olmasıydı. Sanki onlar bize çok uzak değilmiş gibi. Dokunabileceğimiz tanrılar.”

“The Gods We Can Touch”ı Apple Music üzerinde uzamsal ses özelliğiyle dinleyebilirsiniz.

Aurora’nın “The Gods We Can Touch” albümünü dijital platformlardan dinlemek ve satın almak için

 

Years & Years- Night Call

Years & Years yeni albümü “Night Call”u yayımladı. İkonik görsellerinden coşkulu, yenilenmiş sesine kadar, 'Night Call' Years & Years için heyecan verici yeni bir kilometre taşı. Albümün kapak fotoğrafında Olly Alaxender’ı bir deniz kızı kostümünde görüyoruz ve bu da tam olarak albümün temasına uyan bir görsel. Albümün bir kısmı aşkı ya da sevgiliyi ararken nihayetinde kendi içinde güç bulmak temasını işliyor. Diğer bir kısmı ise hedonizm ve gerçeklerden kaçma temalarına sahip. Olly Alexander albümü hakkında şunları söyledi: “Aynı dört duvara sıkışmış fantastik bir uzaydan yazıyordum. Müzikten olabildiğince çok zevk almak istedim.”

“Night Call”u Apple Music üzerinde uzamsal ses özelliğiyle dinleyebilirsiniz.

Years & Years’ın “Night Call” albümünü dijital platformlardan dinlemek ve satın almak için

 

Holly Humberstone- London Is Lonely

2022 BRIT Ödülleri’nin Yükselen Yıldızı Holly Humberstone yepyeni single’ı “London Is Lonely”yi yayımladı. Şarkı, Londra'ya taşınmanın, kendini kopuk ve izole hissetmenin hikayesini anlatırken sanatçının şimdiye kadarki en dokunaklı şarkısı olma özelliğini taşıyor. Holly Humberstone şarkısı için şunları söyledi: “‘London is Lonely’yi Şubat 2020'de, Birleşik Krallık'ta pandemi buraya gelmeden hemen önce yazmıştım. Çocukluğumdaki evimden Londra'ya yeni taşınmıştım ve son birkaç ayı kendimi küçücük dairemde yabancılarla birlikte kapana kısılmış ve yalnız hissederek geçirmiştim. Hâlâ burada yerimi bulmaya ve burayı evim yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden bu şarkıyı şu anda dünyaya yaymak bana çok doğru geldi…”

“London Is Lonely”yi Apple Music üzerinde uzamsal ses özelliğiyle dinleyebilirsiniz.

Holly Humberstone’un “London Is Lonely” çıkışını dijital platformlardan dinlemek ve satın almak için

 

Ludovico Einaudi- Underwater

Tüm zamanların en çok dinlenen klasik müzik bestecisi Ludovico Einaudi 20 yıl sonra ilk yeni solo piyano albümünü yayımladı. Sanatçının karantina sırasında bestelediği albüm, 12 yeni şarkıyı içeriyor ve Ludovico Einaudi’nin dünya çapında tanınan kusursuz müzik tarzını tam anlamıyla yansıtıyor. Karantinada bestelediği albümü için sanatçı şunları söyledi: “Her zamankinden daha doğal bir şekilde hissetim. Kendimi bırakıp müziğin farklı şekilde akmasına izin verme özgürlüğünü hissettim. Piyanodan çıkanla benim aramda hiçbir bir filtre yoktu; çok saf hissettiriyordu. ‘Underwater’ ismi bir metafor, dışarıdan herhangi bir müdahale olmaksızın akan müziği temsil ediyor.”

“Underwater”ı Apple Music üzerinde uzamsal ses özelliğiyle dinleyebilirsiniz.

Ludovico Einaudi’nin “Underwater” albümünü dijital platformlardan dinlemek ve satın almak için

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com