Ana Sayfa Sinema 25 Aralık 2021 313 Görüntüleme

EVRİM POLAT SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE SİNEMAYA MERHABA DEDİ

Daha önce oynadığı tiyatro oyunlarında sergilediği başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Evrim Polat, çok güzel bir sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Duayen oyuncu Halil Ergün’ün canlandırdığı Dede Kemal karakterinin komşusu Fatma karakterini oynayan Evrim Polat’a Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer ve Emrah Doğan gibi bir birinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Gerek tiyatroda, gerekse de sinemada birlikte çalıştığı yönetmenlerden tam not alan Evrim Polat, hayattaki en büyük tutkusunun oyunculuk olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü “Çok güzel bir film oldu… Böylesine duayen isimlerin olduğu bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Filmin bazı sahnelerinde, tüm ekip gibi bende çok duygulandım… Ekip olarak biz ağladıysak, o samimiyetin izleyiciye de geçeceğine inanıyorum. Umarım hak ettiği değeri görür.” diye konuştu.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

HAKAN SALLİ KİMDİR

HAKAN SALLİ KİMDİR

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com