Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Aralık 2021 175 Görüntüleme

Hem Yeni Yıl Hem de Gain’de Birinci Yıl Diye Dolu Dolu Ücretsiz İçeriklere Davetlisiniz!

Yılbaşı gecesini güzel hatıralarla dolduran, yeni yıla umut ve mutlulukla girmemizi sağlayan eğlence programlarını hatırlıyor musunuz? GAİN, o güzel yılbaşı ruhunu bu sene dijital ekranda yeniden canlandırıyor. Üstelik ücretsiz! Beren Saat’ten Doğu Demirkol’a, GAİN SAHNE’nin birbirinden ünlü müzisyenlerinden Yılbaşı Dayısı’nın konukları Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen’e birbirinden ünlü yıldızlar, stand-up gösterileri ve talk show’lar, kahkaha attıracak skeçler ve bolca müzikle kaliteli, dopdolu bir program 

31 Aralık gecesi GAİN izleyicisini bekliyor.

 

GAİN 31 Aralık’ta, ekranlarda birbirinden ışıltılı eğlencelerin düzenlendiği o keyifli yılların heyecanını dijital platformda yeniden canlandırıyor! Üstelik akışı yakalayanlar ücretsiz izleyebiliyor. İster ailenizle olun, ister arkadaşlarınızla toplanın ya da yetişemeyip yılbaşı trafiğinde kalın, her neredeyseniz yılı bir gülümsemeyle kapatmanızı sağlayacak dopdolu, kaliteli ve eğlenceli bir yılbaşı programı GAİN’de sizleri bekliyor. Hem yeni yıla hem de GAİN’in birinci yılına yakışan dolu dolu içeriklere hazır olun. 

 

Duygu Demirdağ ile 2021 Almanağı

GAİN yılbaşı özel programı saat 18.00’de Duygu Demirdağ’ın sunumuyla 2021’e bakışla başlayacak. Geçtiğimiz yılın gündem yaratan olayları, çok konuşulanları, tartışılanları yılın son gününde objektif bir bakış açısıyla ekrana taşınacak

 

Beren Saat, uzun süre sonra ilk defa ekranda Mirgün Cabas’ın konuğu

Saat 19.00 da Mirgün Cabas, “Orda Rahat Mısın?” programına ünlü oyuncu Beren Saat’i konuk edecek. Üst üste imza attığı başarılı işlerle sadece Türkiye’de değil dünyada da milyonlarca kişinin beğeniyle takip ettiği Beren Saat, uzun bir aradan sonra ilk defa ekranda röportaj verecek. Özel skeçleri ve samimi itiraflarıyla Beren Saat yine kendinden söz ettirecek. 

 

Doğu Demirkol ile güle güle 2021 

Yılbaşına kahkahalarla girmek artık bir GAİN klasiği oldu. Komedyen Doğu Demirkol, geçen sene olduğu gibi bu sene de, GAİN için yılbaşına özel olarak hazırladığı stand-up gösterisiyle saat 20.00’de ekranlarda olacak. 2021’i güle güle uğurlamak kaçınılmaz.  

    

Yıl 2033 … Ahmet Mümtaz Taylan ile Yılbaşı Hesabı, bir KALT hikâyesi 

GAİN'in rakipsiz programı 'İstanbul Hesabı' ve efsane oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu kez 2033 yılına ışınlanacak. Ahmet Mümtaz Taylan’ın 2033 yılındaki haliyle röportaj yaptığı programda Mirgün Cabas gelecekten haberler sunacak. KALT’ın absürt komedi tarzını sevenler 20.30’da ekrandan gözünü alamayacak.

 

 

 

GAİN SAHNE’de yıldızlar geçidi

GAİN SAHNE, hep dinlediğimiz, özlediğimiz, daha çok görmek istediğimiz birbirinden ünlü müzisyenleri yılbaşında da ağırlamaya devam ediyor. Kaan Tangöze, Can Bonomo, Burak Kut, Baba Zula, Gülinler, Lara Di Lara, Mehmet Erdem, Melike Şahin, Aga B, Barabar ve Nova Norda gibi birbirinden başarılı müzisyenler GAİN SAHNE’ye özel canlı performanslarıyla saat 21.00’den itibaren ekranda olacak.

 

Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen ile “Yılbaşı Dayısı”

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi gönülleri fetheden Dayı, “Yılbaşı Dayısı” ile enerjiyi iyice yükseltecek. Fatih Ürek, Gazapizm ve Gülşen Dayı’nın konukları olacak. Ünlü sanatçıların eğlenceli sohbeti ve programa özel seslendirecekleri şarkılarla 2021’in son dakikalarını ‘neşesine göre’ uğurlamaya hazırlanan Dayı, sürpriz isimlerle hazırladığı skeçlerle de kahkahalar attıracak. Yeni yılı karşıladığımız ilk dakikalarda, 2022 astroloji yorumu ile de GAİN izleyicilerine yeni yıldan ilk tüyoları verecek Dayı, GAİN ekranlarında yine fırtınalar estirecek.

 

Beklenen dizi 10 Bin Adım’ın 2. sezonu da o gece yayında

Adım adım izlendi, çok beklendi, sonunda geldi! Gece yarısından sonra, GAİN’in en sevilen dizilerinden 10 Bin Adım’ın 2’nci sezonundan ilk iki bölüm yayına girecek. Devin Özgür Çınar’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü Engin Günaydın ile paylaştığı 10 Bin Adım, beklenmedik aksiyonlarla yine gülümsetecek.  

 

Yeni yıla mutluluk, neşe, coşku ve umutla girmeyi dileyenler 31 Aralık akşamı GAİN ekranlarına davetli!

 

Akış:

18.00- Duygu Demirdağ ile Almanak 2021

19.00 – Mirgün Cabas ile Orda Rahat mısın? Konuk Beren Saat

20.00 – Doğu Demirkol – Yılbaşı Özel Stand-up

20.33 – Ahmet Mümtaz Taylan – Yılbaşı Hesabı – Hoş Geldin 2033

21.00 – GAİN SAHNE

22.00 – Yılbaşı Dayısı – Fatih Ürek, , Gülşen, Gazapizm

00.30 – 10 Bin Adım Yeni Sezon ilk 2 bölüm 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com