Ana Sayfa Kültür & Sanat 3 Aralık 2021 153 Görüntüleme

Galeri Soyut Çayyolu’nda

Ankara’nın kurumlaşmış galerilerinden Galeri Soyut, 31 yıllık bir geçmişiyle bu kez “Galeri Soyut Çayyolu” olarak ikinci bir sergileme alanıyla 4 Aralık 2021 tarihinde, MAG PRSlutions organizasyonuyle Başkentlilerle bir araya geliyor.

3 katlı alanıyla daha geniş ve çağdaş bir yaklaşımla düzenlenen Galeri Soyut Çayyolu salonlarındaki açılış sergisi “Yeni Etki” adıyla çeşitliliği ile farklı disiplin ve biçemleri kucaklayıcı bir anlayışı benimsiyor. Açılışa özgü olarak düzenlenen sergi, her bakımdan karma bir özellik taşıyor. Sergilenen yapıtlarda teknik ve malzeme yönünden bir sınırlama olmaması serginin kalitesini ortaya koyuyor. Resim (yağlıboya, akrilik, suluboya), seramik, cam, metal ve mermer heykellerin yanı sıra değişik malzemelerden oluşturulmuş çalışmalar etkinliğin zenginliğini göstermek bakımından ziyaretçilere kayda değer bir görsel şölen sunuyor.

Sanatın, kültürel yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğinden hareketle açılan Galeri Soyut Çayyolu, şehrin gereksinimlerine karşılık veriyor. Onur ve Mehmet Subaşı’nın katılımcı sanatçıların seçiminde izledikleri yöntem ile geniş bir yelpaze altında biçem bağlamında farklı adlar aynı sergide buluşturuluyor. Oluşturulan karma etkinlik sayesinde Galeri Soyut Çayyolu sergisi, çok sayıda sanatçı ile izleyici arasında bir tür kucaklaşma ve aynı çatı altında buluşma imkânı sağlıyor.

4 Aralık saat 16.00’da kapılarını açacak olan Galeri Soyut Çayyolu, sunduğu görsel şölene tüm sanatseverleri davet ediyor.

SANATÇILAR:

Adem BAŞPINAR, Ahmet Umur DENİZ, Ahmet YEŞİL, Ali Fatih KÜÇÜKOSMANOĞLU, Ali HERİSCHİ, Ayhan ÇETİN, Baran KAMİLOĞLU, Behzat Hasan FEYZULLAH, Binnur YÜCEBAŞ, Celal BİNZET, Derya YILDIZ, Duygu AYDOĞAN, Emrah EMİR, Engin KORKMAZ, Ercan AYÇİÇEK, Ertuğrul ATEŞ, Erol PELİOĞLU, Fevzi KARAKOÇ, Firdevsi FEYZULLAH, Gülveli KAYA, Habip AYDOĞDU, Hakan CİNGÖZ, Hakan ERASLAN, Halil COŞKUN, Hasan Basri İNAN, Hasan MİRZA, Hasan SAYGIN, Hatice ARAS, Hayati MİSMAN, Hikmet ÇETİNKAYA, Hülya Kandemir KANBER, Hüseyin FEYZULLAH, Ilgın ERDEM, Kadir ABLAK, Kadir ÖZTOPRAK, Kadir ŞİŞGİNOĞLU, Mehmet Ali DOĞAN, Murat TOLGA ,Müslüm TEKE, Necmettin ÖZLÜ, Nurettin AKKAYA, Orçun İLTER, Orhan UMUT, Osman AKÇA, Peruze HAMURCU, Raşit ALTUN, Samed Arda SELİM, Selahattin AYDIN, Sema ÖCAL, Sertap YEĞİN, Talat AYHAN, Tamer DERİCAN, Tansel TÜRKDOĞAN, Tolga BOZTOPRAK, Zahit BÜYÜKİŞLEYEN, Adnan TURANİ, Mustafa AYAZ, Ergin İNAN, Devrim ERBİL, Yalçın GÖKÇEBAĞ

 

Heykel – Seramik – Cam 

Asaf ERDEMLİ, Ayşe ERGÜNER, Azimet KARAMAN, Buğra Özer, Cemil GÜÇ, Demet KAYA, Elif AYDOĞDU AĞATEKİN, Emir ÖZKAYA, Hale Feriha HENDEKÇİGİL, Metin YURDANUR, Mine POYRAZ, Mustafa AĞATEKİN, Mustafa TUĞRUL, Ramazan TİLKİ, Selçuk YILMAZ, Ufuk AKBEY

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com