Ana Sayfa Yaşam 5 Kasım 2021 258 Görüntüleme

Kalite ve Değerin Adresi Tepe Home

Sektördeki yenilikçi bakış açısı, her zevke ve ihtiyaca hitap eden zengin ürün yelpazesi, kaliteli tasarımlarıyla son zamanlarda adından oldukça söz ettiren Tepe Home ile ilgili açıklamalarda bulunan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan; Tepe Home markasının başarısının perde arkası hakkında konuştu.

Tepe Home’a getirdiğiniz yeniliklerle sıkça adınızdan söz ettiriyorsunuz… Başarınızın sırrı nedir? sorusuna yanıt veren Çapan “Başarılı olmayı hayatında hiçbir zaman bireysel bir kavram olarak görmemiş biri olarak, tek başına iyi bir lider olmanın da etkili bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Özellikle çok fazla birimin koordineli olarak bir arada çalıştığı büyük bir kurumda, bireysel başarılar veya sadece bir grubun başarılı olması da tek başına bir anlam ifade etmeyecektir. Tüm ekibin, hep birlikte belirli ortak değerlerde buluşarak güçlü bir iletişim ve uyumla çalışması, bir şirketin başarıya ulaşmasının ana unsurudur” ifadelerini kullandı.

Tepe Home olarak belirli değerlere ve ilkelere sahip olduklarının altını çizen Levent Çapan “Biz Tepe Home ailesi olarak benimsemiş olduğumuz ilkelerle güçlü bir kurum kültürünün temellerini attık. İlkelerimizin başında şirket içi ve dışı iletişimimizin saygılı, güven temelli olması geliyor. Şirketimizde yer alan herkes için eşitliği ön planda tutuyor her fikre değer veriyoruz” dedi. Müşteri memnuniyetini ve her zaman en iyiyi sunmayı ilke edindiklerini belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “İkinci temel prensibimiz; müşteri memnuniyetini artırmak. Sorunlara çözüm odaklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor, müşterimiz ile güler yüzlü ve çözüm odaklı bir iletişim kuruyoruz. Kaliteyi odağımıza alıyor, tüketicimize en iyi hizmeti ve ürünü sunmayı hedefliyoruz. İlkelerimizden üçüncüsü ise her daim daha iyinin arayışında olmak. Ekip olarak değişen dünyaya gelişmelere uyumlu, bireysel eğitim ve ilerlemeye önem veren bir ruha sahibiz. Sonuncu ilkemiz ise dürüst ve ahlaklı olmak” açıklamasında bulundu.

Kurumsal değerlerin önemli bir birleştirici güç olduğunu söyleyen Levent Çapan “Evrensel ve etik değerler ışığında doğaya, sosyal yaşama saygı duyan bireyler olarak aynı ortamı paylaşıyoruz. İşte tüm bu ortak değerlerle ekip ruhumuzu ve dayanışmamızı güçlendiriyoruz. Ortak amaçları olan, koordineli çalışan, empati kuran mutlu çalışanların bulunduğu bir ortamda başarı kendiliğinden bir sonuç olarak ortaya çıkıyor” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com