Ana Sayfa Yaşam 1 Ekim 2021 211 Görüntüleme

istegelsin’den sokaktaki patili dostlarımıza destek

Geniş ürün yelpazesi ile süpermarket deneyimini geleneksel market fiyatına online sunan istegelsin, sokaktaki patili dostlarımız için harekete geçti. istegelsin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında yardıma muhtaç hayvanların beslenmelerine, bakım ve tedavilerinin sağlanmasına öncülük eden Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği’ne (HAÇİKO) 1 ton mama bağışında bulundu. Bu bağış ile binlerce hayvanın mama ihtiyacı HAÇİKO koordinatörlüğünde karşılanacak.

 

Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin, yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle sokaktaki patili dostlarımız için Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği’ne (HAÇİKO) mama bağışı yaptı. Barınaklardaki ve ormanlardaki hayvanlar ile sokak hayvanlarının mama ihtiyacı için harekete geçen istegelsin, HAÇİKO’ya 1 ton mama bağışında bulundu. Bağışlanan mamalarla can dostlarımız HAÇİKO’nun koordinatörlüğünde beslenecek. 1 ton mama bağışı ile 4.000 hayvanın mama ihtiyacı karşılanacak.

 

istegelsin siparişlerine Purina Friskies maması hediye

 

istegelsin’in sokak hayvanları için yaptığı iş birliği bununla da sınırlı değil. Evcil hayvan kategorisinde çeşit çeşit mama ve hayvan aksesuarları sunan online süpermarket istegelsin, sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla Nestlé Purina Friskies ile de bir iş birliği yaptı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak 2, 3 ve 4 Ekim tarihleri arasında istegelsin’de kullanıcıların her kategoriden yapacakları alışveriş için Purina Friskies Sokaktaki Dostum İçin maması hediye edilecek. istegelsin kullanıcıları kendi siparişlerini alırken, sokak hayvanlarına verebilecekleri mamalara da ek bir işlem yapmadan ulaşmış olacaklar. Böylece istegelsin kullanıcıları her siparişlerinde patili dostlarımızı da mutlu edecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com