Ana Sayfa Magazin 28 Eylül 2021 178 Görüntüleme

Aslı Enver, Yüzüne Bakmayı Sevenleri Bepanthol Derma ile Tanıştırıyor

Bepanthol yeni Bepanthol Derma Yüz Bakım serisini başarılı oyuncu Aslı Enver’in yer aldığı bir reklam kampanyasıyla duyuruyor.  Aslı Enver’in yüzüne bakmayı seven herkesi Bepanthol Derma ürünleriyle tanıştırdığı filmde, ürünlerin günlük yüz bakım ihtiyaçlarına cevap vereceği “Her gün yeniden, her gün yenilen” mesajıyla vurgulanıyor. 

 

Türkiye’nin en güvenilir cilt bakım markası* Bepanthol, kuru, çok kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği Bepanthol Derma Yüz Bakım serisini başarılı oyuncu Aslı Enver’in yer aldığı bir dizi reklam filmiyle tanıtıyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan kampanyada ajan rolü ile karşımıza çıkan Aslı Enver’ın bu çekimlerde günlük hayatından doğal anları ekranlara taşınıyor. Bepanthol Derma ürünlerinin herkesin yüz bakımı konusundaki ihtiyaçlarına cevap vereceği ve günlük hayatının bir parçası olacağı “Her gün yeniden, her gün yenilen” mesajıyla anlatılıyor. 

Reklam filmi her fırsatta yüzümüze baktığımız iç görüsünü destekleyen ve herkesin gözünü alamadığı bir fikirden besleniyor: Aynalar! Reklam filmi boyunca gözü ayna veya ayna görevi gören farklı yüzeylere takılan Aslı Enver, Nemlendirici ve Besleyici SPF 25 Günlük Yüz Bakım KremiYoğun Nemlendirici Gece Bakım Kremi ve Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli’nden oluşan Bepanthol Derma ürün serisiyle yüz bakımının önemine dikkat çekiyor. Film boyunca gördüğümüz sahneler ise günlük hayattan kesitlerle bu mesajı doğal bir şekilde tüketicilere ulaştırıyor. Serinin içeriğinden de bahsedilen reklam filminde, Bepanthol Derma ürünlerinde bulunan niasinamid, provitamin B5 ve doğal yağlar gibi bileşenleri öne çıkartılıyor. 

TV ve dijital platformlar için Depo Film tarafından hazırlanan ve dört farklı günde İstanbul’un Beyoğlu ve Nişantaşı ilçelerinde Thor yönetmenliğinde çekilen filmlerin merak uyandıracak devam çalışmaları da hazırlanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com