Ana Sayfa Yaşam 17 Eylül 2021 180 Görüntüleme

USESAM Avrupa’dan Gaziler Gününü Kutladı

Türkiye ve Avrupa’nın en saygın Araştırma Şirketlerinden biri olan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Gaziler Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.
 
Avrupa Birliğinin,(Think tank) Düşünce kuruluşlarının ve Almanya’nın şimdiki Başbakanı Sayın Merkel’in partisi olan Hıristiyan Demokrat Partinin (CDU) daveti üzerine Eylül başından beri Avrupa’da bulunduğun söyleyen USESAM Başkanı Erdoğmuş, yayınladığı Gaziler günü dolayısı ile de mesaj yayınladı. 
 
Avrupa gezisiyle ilgili detaylı  bir basın açıklamasını Türkiye’ye döndüğünde yapacağını belirten USESAM Başkanı Erdoğmuş,
“Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır.
Tarihimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla elde edilen nice zaferlerle doludur. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır.
 
Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Mareşallik  ve Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, tüm gazilerimize ve değerli ailelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com