Ana Sayfa Yaşam 17 Eylül 2021 160 Görüntüleme

Gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gazi ve Şehitler Aileleriyle Tekne Turu’ programına katıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ev sahipliğinde düzenlenen programa Genel Başkan yardımcılarımız İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, Genel Başkan Yardımcıları Arzu Önşen ve Burak Akburak, il ve ilçe teşkilatları ile Gaziler ve Şehit Aileleri katıldı.

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yaptığı konuşmada, “Toplumsal Politikalar Başkanlığımız tarafından Gaziler Haftası olması sebebiyle ”Gazi ve Şehit Aileleriyle Tekne Turu'' programını düzenledik. Ayrıca 19 Eylül’de Atamıza Mareşallik ve Gazilik unvanı verilmesinin 100.yılını kutlayacağız. Sizlere minnettarız. Gaziler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Gazilerin ve şehitlerin hakkının ödenemeyeceğini dile getiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, “Vatan için gözünü kırpmadan kanını veren, bağımsızlık için, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için vücudunu feda eden gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Tarih okunur ama kolay yazılmaz. Türk Milleti tarihi yazandır, tarihi gerçekleştirendir. Bunun en büyük sahibi sizlersiniz. Sizin emeğiniz ödenmez. Sizinle helalleşmek çok zor. Sizin, sizi yetiştiren ailelerimizin, eşlerinizin ve çocuklarınızın önünde saygıyla eğiliyoruz” şeklinde konuştu.  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, “Bu vatanın külfetine katlandınız, elbette nimeti de sizin olmalı. Siyasilerin görevi de gazilerimizi, şehit ailelerinin hak ettiği şekilde yaşatmasını sağlamaktır. Bu da bizim size sözümüz olsun. Allah hepinizden razı olsun. Nice güzel günlerimiz olsun. Güçlü devlet mutlu millet Türkiye Cumhuriyeti devleti hep varolsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com