Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2021 148 Görüntüleme

Başkan Mustafa Barış Topçu’dan, İlköğretim Haftası Mesajı

Gelecek Partisi Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, 3-9 Eylül İlköğretim Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 
Başkan Topçu mesajında: “Zorunlu bir aradan sonra bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın sevinci, heyecanı ve coşkusu içindeyiz. Yeni bir güç, yeni bir heyecan ve yeni bir şevkle başladığımız 2020-2021 yeni ders yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Mersin’imize ve Yenişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum.
  Şunu çok iyi biliyoruz ki, milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu inançla, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, milli ve manevi değerlere bağlı, yeni fikirlere açık, kişisel sorumluluk duygusuna sahip, çalışkan bireyler yetiştirmek öncelikli amaçlarımız arasında yer almaktadır. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.
Bu duygularla, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com