Ana Sayfa Kültür & Sanat 27 Ağustos 2021 184 Görüntüleme

ORGANICS by Red Bull Sessions, Alaçatı ve Urla’da Müzik, Gastronomi ve Çağdaş Sanatı Buluşturdu

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, 25 Ağustos’ta Nada Alaçatı ve 26 Ağustos’ta ise Urla Kepler Mahfel’de müzik severlerle buluştu. Müzik, çağdaş sanat ve gastronomiyi harmanlayan ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerinde katılımcılar hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle tanıştı hem de farklı müzik deneyimleriyle keyifli anlar yaşadı. Alaçatı’da Can Bonomo konseri ile müzik ziyafeti yaşarken, Urla’da ise Elif Çağlar ve Çağrı Sertel’in performansıyla keyifli bir yaz gecesi geçirdiler. 

“Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen ve alanında birbirinden yetenekli isimlerin arkadaşlık ettiği ORGANICS by Red Bull’un etkinliklerinde katılımcılar multidisipliner sanatçı Eda Soylu’nun sanatsal dokunuşlarıyla renklenen etkinlik alanlarında, miksolog Kutay Özoktay’ın ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzetini farklı reçetelerle yorumlayan miksoloji deneyimiyle yeni tatlar keşfettiler. Müzik severler Nada Alaçatı’da yetenekli sanatçı Can Bonomo’nun konseriyle müziğin tadına vardı. Urla Kepler Mahfel’de ise sanatçı Eda Soylu’nun “Müze Duvarı” isimli eserinin ortaya çıkış sürecini anlattığı sohbetin ardından, Elif Çağlar ve Çağrı Sertel, performanslarıyla keyifli anlar yaşattılar. Dilan Bozyel ise tüm etkinliklerde “Organik Anlar” fotoğraf projesi için deklanşörüne basarak sanatçı ve katılımcıların en doğal anlarını ölümsüzleştirdi. 

 

100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull; Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya yıl boyunca devam ediyor. Organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com