Ana Sayfa Kültür & Sanat 27 Ağustos 2021 151 Görüntüleme

“Bilfen Yayın Grubu, Yeni Yayınlarını Bayilerine Tanıttı”

 Eğitim yayıncılığı alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla sektöre yön veren Bilfen Yayın Grubu, geniş sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlediği bayi toplantısıyla yeni döneme merhaba dedi. İçinde bulunulan pandemi nedeniyle sağlık koşullarının sıkı tutulduğu ve PCR testlerinin tam olarak yapıldığı toplantıya 400’e yakın bayi katıldı. Yayın yönetmenleri tarafından yeni yayınlarının bayilere tanıtıldığı toplantıda ilkokul, ortaokul ve lisede MEB’in en son yayımladığı müfredat programıyla bire bir uyumlu, “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş yeni yayınlar hakkında bayilere detaylı bilgiler verildi.

 

Bu yıl 11. yılını kutlayan Bilfen Yayın Grubu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısını bu yıl sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yaptı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantı, Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih ÖZTÜRK ve Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu YAĞCI’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Yeni müfredata uygun, devletin belirlediği tüm değerleri her yayınının içine entegre eden, ilk ve tek yayınevi olan Bilfen Yayın Grubu, 500’e yakın yayını, 18 milyonu aşkın öğrenciye ulaşma hedefi ile yeni döneme hazır olduğunu bayileriyle paylaştı.

 

Yayın yönetmenleri tarafından yeni çıkan yayınların ve yeni uygulama içeriklerinin paylaşıldığı toplantı kapsamında bayiler, okullar açılmadan önce son hazırlıklarını tamamlama fırsatı buldu. 

 

Organizasyonun açılışında davetlilere seslenen Fatih ÖZTÜRK, “Bu sene yayıncılıkta 11. yılımızı kutluyoruz. Bu süre zarfında Türkiye’de eğitim yayıncılığı denilince ilk akla gelen markayız. Siz bizim için çok değerlisiniz. Her şeye rağmen bütün sağlık önlemlerimizi alarak sizinle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Geçen sene gördük ki biz her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelebilecek güce sahibiz. Bilfen Yayın Grubu olarak da bayilerimize çok güveniyor ve inanıyoruz. İnanıyorum ki bu yıl, sizlerle birlikte geçen yılı unutturacak çok güzel işler yapacağız.” dedi.  

Bilfen Yayıncılıktan Tam İsabet 

Türkiye'nin 81 ilindeki 400’e yakın bayisi ve çalışanlarıyla Bilfen Yayın Grubunun büyük bir aile olduğunu söyleyen Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu YAĞCI; “LGS ve YKS’de bu yıl da gelenek bozulmadı, tam isabetli sorular yine Bilfen Yayın Grubu bünyesindeki yayınlarımızdan çıktı. Bilfen Yayın Grubu olarak alanında uzman kadromuz tarafından hazırlanan, “Yeni Nesil” yayınlarla sektörün en güncel ve güvenilir kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi. 

 

YAĞCI konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Bizim her zaman yanımızda olan Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Fatih ÖZTÜRK'e ve değerli bayilerimize teşekkürlerimi sunarım. Biz Bilfen Yayın Grubu olarak da geçtiğimiz eğitim – öğretim yılından bu yana çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.   Karşınıza “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş, öğrencilerin “muhakame” yeteneğini geliştirecek yeni yayınlarla çıktık. Sizlerin de desteğiyle her türlü zorluğu yenebileceğimizi pandemi sürecinde gördük. İnananıyorum ki bundan sonraki süreçte de büyük başarılara imza atacağız. Türkiye’de görünen o ki ölçme ve yerleştirme sınavlarında en çok tercih edilen yayın grubu olmanın haklı onuru ve gururu ile yeni bir öğretim dönemine başlıyoruz. Yeni döneme hazırız. Hepimize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.” 

 

Bilfen Yayıncılıkta İkinci 10 yıllık plan hazırlıkları başladı

1,5 senelik pandemi dönemi boyunca, yayın grubuyla yapılan toplantılar neticesinde sektörde yapmayı planlandıkları yatırımların heyecan verici olduğunu söyleyen ÖZTÜRK sözlerine “Tüm raporlamalar, 10 yıllık yayıncılık hayatımız boyunca, ilk günden bugüne kadar, sektör lideri olarak özgün ve güçlü yayınların tek adresi olduğumuzu gösterdi. İkinci 10 yıllık planlarının detaylarını dinlediğimde sektörün tüm ihtiyaçlarını, donanım ve kabiliyetlerini, sınav ayrıcalıklarını ve hatta teknolojik donanımlarını anlamış oldum. Muhteşem bir hazırlık içindeler. İstikrar, sürdürülebilir başarı, donanım, kalite ve bunun gibi bizi tanımlayan birçok kelimenin hakkını vermek adına, yayın grubunda görev yapan tüm arkadaşlarıma ülkenin eğitim camiası gibi ben de tebriklerimi sunuyorum.” şeklinde devam etti.

 

Bayilere İzzet Yıldızhan Sürprizi

 

Organizasyon sonunda düzenlenen görkemli gala gecesinde sahne alan İzzet Yıldızhan, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Hediye takdim töreni ile başlayan gecede İzzet Yıldızhan şarkılarıyla eğlenen bayiler, hem stres attı hem de yeni dönem için enerji depoladı. 

 

Onburda Yayıncılık artık Bilfen Çatısı Altında

Bilfen Yayın Grubuk, küçük bir teşebbüs olarak yayıncılık hayatına adım atan, bu anlamda yaptığı yatırımlar ile başarılı olmuş Onburda Yayıncılık’ı bünyesine kattı.  “Öğretim İçin '' mottosuyla yola çıkan Onburda Yayıncılık; yeni nesil eğitim setleri, ilkokul, ortaokul, lise sınav setleri ve her kademe için “Hikaye Serileri” ile yayıncılık alanında ismi bilinen markalar arasında yerini aldı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com