Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Ağustos 2021 343 Görüntüleme

Rüya Büyüktetik Cansağlar “en İyi Tatil Partnerim, Eşim”

Gökçeada ve Bodrum’da tatil yapmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Blogger Rüya Büyüktetik Cansağlar, bol bol dinlenmeyi ve enerji depolamayı hedeflediği tatil planlarını MAG okurları ile paylaştı. 

 

" Tatil planım; pandeminin yarattığı ruhsal yorgunluktan sıyrılmak, dinlenmek, biraz hayal kurabilmek ve enerji depolamak."

 

Ünlü blogger Rüya Büyüktetik Cansağlar, bu yaz ki tatil planlarını ve unutmadığı tatil anılarını MAG Ağustos sayısı için anlattı. 

 

Bu yaz ülkemizde sevdiğimiz lokasyonlarda olacağız. Bodrum ve Gökçeada gibi. Yazı Marmaris’te kapatmayı planlıyoruz” diyen ünlü blogger, unutamadığı tatil anılarına ilişkin ise ; “Çok fazla keyifli anımız var ama tatsız bir tanesini pek unutamıyorum; İtalya’da sinek ısırıklarından dolayı hastanelik olmuştum" ifadelerini kullandı. Tatil bavulunda olmazsa olmazları sıralayan Rüya Büyüktetik, “Tek parça, abartıdan uzak ama çarpıcı mayolar, elbiseler ve bolca güneş gözlüğü her daim favorim” dedi. Ünlü blogger, zaman geçirmekten en çok keyif aldığınız tatil partneriniz kim soruna ise; “En iyi tatil partnerim, eşim. Eşimle birlikte yaptığım her aktivite, vakit geçirdiğim her an benim için çok kıymetli” şeklinde yanıt verdi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com