Ana Sayfa Yaşam 11 Ağustos 2021 188 Görüntüleme

Eğirdir Oral B Triatlonu Ve 30 Ağustos Zafer Bayramı AQUATLON ŞENLİĞİ 14-15 Ağustos’da Yapılacak

Oral B ana sponsorluğunda, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile 14-15 Ağustos 2021 tarihlerinde Eğirdir Oral B Triatlonu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Aquatlon Şenliği gerçekleşecek.

Türkiye Triatlon Federasyonu ana sponsoru Oral B’nin desteği ile Isparta’nın Eğirdir Liman’ında ‘‘Gücüne Güç Kat’’ mottosu ile gerçekleşecek olan Eğirdir Oral B Triatlonu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Aquatlon Şenliği; M1, M2, M3 B, M3 A, Yıldız, Genç B, Genç A, Paratriatlon, Elit, Yaş Grubu ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Seçmesi kategorilerinden oluşacak.

Yüzme, Bisiklet ve Koşu parkurlarından oluşacak olan Eğirdir Oral B Triatlonu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Aquatlon Şenliği’ne 14 Ağustos 07.30’da start verilecek. Etkinliğe P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ile Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya katılacak.

 

Oral B ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Eğirdir Oral B Triatlonu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Aquatlon Şenliği; Yarışma Dünya Triatlon Birliği’nin belirlediği pandemi şartlarındaki yarışma kuralları ve Türkiye Triatlon Federasyonu Yarışma Yönergesi hükümlerine göre yürütülecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com