Ana Sayfa Yaşam 6 Temmuz 2021 173 Görüntüleme

Balparmak’tan ApiteraDox

Balparmak’ın 40 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği ApiteraDox, içerdiği bal, propolisin yanı sıra altınotu, barut ağacı kabuğu, enginar, maydanoz tohumu ve tarçınla detoks etkisi yaratıyor.

 

Vücudun toksinlerden ve zararlı maddelerden arınması için yapılan uygulamaların temelinde bazı gıdaların beslenme düzeninden çıkarılması, ağırlıklı olarak mevsiminde taze sebze ve meyve, bitki çayları gibi ürünlerin tüketilmesi yatıyor. Balparmak da bu sürece doğanın mucizesi olarak tanımlanan arı ürünleri ve doğal bitkileri buluşturduğu ürünü ApiteraDox ile destek oluyor.

 

Balparmak’ın doğal ürünleri tercih edenler için 40 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği Apitera serisinde yer alan ApiteraDox, içeriğindeki bal ve propolisin yanı sıra altınotu, barut ağacı kabuğu, enginar, maydanoz tohumu ve tarçınla detoks etkisi yaratıyor.

 

Tek başına ya da içeceklere karıştırılarak kolayca tüketilebilen ApiteraDox, 15 yaş ve üzeri yetişkinler tarafından kullanılabiliyor. 7 adet tek kullanımlık saşe içeren özel ambalajında satışa sunulan ApiteraDox, bu sayede hijyenik kaldığı gibi, kullanım aşamasına kadar hava ve ışıkla temas etmediği için etken madde miktarlarını da koruyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com