Ana Sayfa Yaşam 28 Haziran 2021 174 Görüntüleme

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, İzmir’de yoğun ilgiyle karşılandı.

Ülkenin batısı ile doğusu ve kuzeyi ile güneyi arasında mekik dokuyan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın bu kez Ege’nin incisi İzmir’deydi. Yoğun bir sevgi seli ile karşılaşan Yaşar Aydın, vatandaşlara ‘başka bir yol daha var’ diyerek Onur İttifakı’nı ve hedeflerini anlattı.

Yaşar Aydın’ı büyük bir sevgiyle kucaklayan İzmirli vatandaşlar, ülke gündemi yüzünden, iktidar ve muhalefet arasındaki bitmek bilmez çekişmeden yorgun düştüklerini ve yeni arayış içinde olduklarını söyledi. Aydın’ı ve Onur Hareketi’ni de yakından takip eden İzmirliler, cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması için Yaşar Aydın’a yeşil ışık yaktıklarını da belirtti.

“HAK, SAHİBİNE YANİ MİLLETİN EVLATLARINA TESLİM EDİLECEK”

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın ise kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek şöyle dedi:

“Hiçbir başarıyla çiçekli yollardan gidilmez. O yollarda dikenler vardır. Ancak bizim bir avantajımız var. Biz zaten bugünlere, o dikenlerin üzerinde yürüyerek geldik. Biz hep ötekileştirilenle, hor görülenle, yok sayılanlar, görmezden gelinenle bu yolu yürüdük. Şimdi bu milletin öz evlatları ile o dikenleri kırıp atacağız. Onurlu insanlar bu ülkede söz sahibi olmayı hak ediyor. O nedenle bu milletin temiz evlatları iktidarı da hak ediyor. Az kaldı. Sizi yoranlar, sizi kıranlar, sizi üzenler, sizi yok sayanlar o koltuklardan bir bir inecekler ve hak, sahibine yani milletin evlatlarına teslim edilecek. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com