Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Haziran 2021 185 Görüntüleme

Prof. Dr. Selçuk Şirin çocuklar ve aileleriyle D&R mağazasında buluşuyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, kitapseverleri sevdikleri yazarlarla mağazalarında buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor. Eğitimci yazar Selçuk Şirin, Derya Şirin ile birlikte hazırladığı “Selçuk Şirin Okul Öncesi Eğitim Seti” kitaplarını D&R’da çocuklar ve aileleri için imzalıyor. 26 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek etkinliğe D&R Suadiye mağazası ev sahipliği yapacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşecek imza günü, saat 17.00’de başlayacak.

 

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R’ın çok özlenen, sevilen yazarları okurlarıyla mağazalarda bir araya getiren imza günleri kaldığı yerden devam ediyor. D&R, normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte imza günlerini tekrar mağazalarına taşıyor. Prof. Dr. Selçuk Şirin, her biri farklı kazanımlara yönelik tasarlanan kitaplardan oluşan “Selçuk Şirin Okul Öncesi Eğitim Seti”ni D&R Suadiye mağazasında imzalıyor. İmza günü etkinliği, 26 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecek.

 

Selçuk Şirin Okul Öncesi Eğitim Seti hakkında

Prof. Dr. Selçuk Şirin ve Derya Şirin tarafından hazırlanan ve beş kitaptan oluşan Selçuk Şirin Okul Öncesi Eğitim Seti’ndeki her kitap, ilköğretime hazırlık için önerilen farklı beceri alanlarını temel alıyor ve çocukların bu becerileri “yaparak öğrenme”lerini hedefleyen uygulamalar içeriyor. 3-5 yaş arası çocukların okul olgunluğunu destekleyen kitapların her birinde farklı kazanımlar hedefleniyor.

 

Her biri farklı bilişsel ve fiziksel süreçlere dayalı aktiviteler içeren seri, küçük ve büyük kas gelişimini desteklerken hem görsel algı hem de problem çözme becerilerini geliştirici formatta hazırlandı. Bu sayede çocukların henüz okula başlamadan zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimini desteklemeyi ve geliştirmeyi amaçlayan seride şu kitaplar bulunuyor:

 

1.Kitap: Oynadıklarım

Oyun, Deney, Sudoku, Boyama, Mantık, Kodlama

2. Kitap: Yaptıklarım

Oyun, Deney, Müzik, Boyama, Mantık, Bilim

3. Kitap: Çözdüklerim

Şekiller, Renkler, Mekanlar, Zeminler, Zıtlıklar, Yönler, Ölçekler, Sayılar, Büyük, Küçük

4. Kitap: Araştırdıklarım

Bilim, Deney, Tasarım, İcat Yapma, Çizim, Doğa

5. Kitap: Anladıklarım

Ses Farkındalığı, Öykü, Oyun, Mantık, Değerler, Bilmece, Sesler Oyunu

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com