Ana Sayfa Yaşam 24 Haziran 2021 166 Görüntüleme

Milletvekili Özkan Yalım, vatandaşlarla nabzını tuttu

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Silivri’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla ekonominin nabzını tuttu.  

Silivri’de bir berber esnafının çağrısını basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran CHP Uşak Milletvekili Yalım: “Silivri’de berber esnafı ziyaret ettik. Bir esnafımız kendisi Kalp hastasıymış; sigortasını ödeyemediği için ciddi anlamda sıkıntı çektiğini dile getirdi. Esnafın ortak isteği en azından Pandemi süresince Bağkur ve SGK primlerinin ödenmese bile sağlık hizmetlerinden yararlanılmasının önünün açılması yönünde oldu.
 
Pandemiden dolayı kapalı olan süreçle alakalı prim alınmaması veya ödeyemediği primlere faiz gelmemesi ile ilgili talepleri var.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak esnafımızın bu haklı talebiyle ilgili olarak gereken kamuoyunu oluşturacağız. İktidar milletimize karşı sağır kör dilsizi oynuyor. Esnafın arasına çıkacak yüzleri dahi kalmadı. Biz esnafın gücünün bu ülkenin gücü olduğunu biliyoruz. İlk seçimde esnafımızda milletimizde gençlerimizde geleceğe umutla bakacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com