Ana Sayfa Yaşam 16 Haziran 2021 179 Görüntüleme

Kripto paraya güven geliyor

Son yılların en önemli yatırım enstrümanlarından biri haline gelen Kripto Varlık Alım Satın Platformu’nun en yeni, tamamen yerli ve milli borsası ABStocks, AB Grup Holding’in yapmış olduğu 4 Milyon USD’lık yatırım ile 28 Haziran 2021 tarihinde hizmete başlayacak. ABStocks, yenilikçi yüzü ve güvenli altyapısı ile dikkat çekiyor.

 

Tamamen Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiş olan ABStocks, başlatmış olduğu PCI DSS gibi uluslararası güvenlik sertifikasyonları standartı ve arkasında duran güçlü holding yapısı ile kripto varlık alım satım platformu piyasasına güven aşılamaya geliyor. 

Daha önce yapılan basın açıklamalarında belirtildiği gibi 31 Mayıs 2021 tarihinde hayata geçmesi planlanan ABStocks Kripto Varlık Alım Satım Platformu ve ABGCoin kripto varlık açılışı, kripto varlıklarının daha güvenilir hale getirilmesi adına devletin koymuş olduğu yeni yasal düzenlemelerden dolayı 28 Haziran 2021 tarihine ertelendi. 

Son kullanıcılardan almış olduğu geri bildirimler ile sürekli kendini yenileyen bir tasarıma sahip ABStocks, web kullanımı dışında iOS ve Android mobil işletim sistemi versiyonlarıyla da yeni lansman tarihinden itibaren uygulama marketlerdeki yerini alacak. 

Temel olarak “güvenli ve kullanıcı dostu” mottosuyla yoluna devam eden ABStocks, yakın bir süreç içerisinde AB Grup Holding’in de gücünü kullanarak ilk hedefte Avrupa ve sonrasında Amerika’ya açılmayı planlıyor. 

8 YENİ YATIRIM DAHA DUYURACAK

ABStocks’un yatırımcısı AB Grup Holding, 28 Haziran 2021 tarihinde planlanan ABStocks Kripto Varlık Alım Satım Platformunun açılışının hemen ardından 2-3 Temmuz 2021 tarihlerinde daha önceden açıkladığı 1 milyar liralık yatırımlı konut projeleri Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve’nin de içinde bulunduğu toplam 8 yeni büyük inşaat projesinin de lansmanını gerçekleştirecek. Bodrum’da yapılacak olan bu etkinliğe dünyanın birçok ülkesinden davetliler katılacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Beyaz Haber Ajansı
Tema Tasarım | Osgaka.com